Ekstrasensu prognozes 2017.gadam. Kas sakrīt, kas – atšķiras?

Mišela Nostradama prognozes 2017.gadam
nostrdams

Izcilais astrologs, kas dzīvoja 16.gadsimtā, tiek uzskatīts par vienu autoritārākajiem praviešiem. Savos tā dēvētajos cetūrijos viņš aprakstīja daudzus faktus, kuri ir piepildījušies. Visi viņa pareģojumi ir piepildījušies, izraisot dziļu cieņu pret viņa rakstīto.

Nostradams ir prognozējis, ka laikā no 2015.līdz 2020.gadam cilvēcei draud liels iznīcības risks. Turklāt viņš rakstījis, ka 2017.gads būs daudziem īpaši grūts briesmīga sausuma dēļ. Bezprecedenta katastrofa notiks saistībā ar svaiga ūdens trūkumu. Turklāt parādīsies daudzas ar vides aizsardzību saistītas problēmas.

Vangas prognozes 2017.gadam
vanga

Slavenā aklā bulgāru gaišreģe Vanga, kas atvadījās no dzīves 1996.gadā, ir paredzējusi šausmīgas lietas, kas notiks pasaulē jau 2017.gadā. Pie visām nelaimēm būs vainīgi paši cilvēki.

Pēc Vangas pareģojumiem, notiks plaši kari, sadursmes starp valstīm, kas prasīs lielu asinsizliešanu, slimību uzliesmojumi (visticamāk bioloģisko ieroču izmantošanas dēļ), kā arī vispārēja ekoloģijas pasliktināšanās. 2017.gadā Vanga pareģo briesmīga kara sākšanos, kas pakāpeniski aptvers visu pasauli. Šis karš sāksies austrumos un nesīs sev līdzi ciešanas, badu un postījumus gandrīz visā pasaulē.

Pāvela Globas prognoze
globa

Mūsu laikabiedrs Pāvels Globa, ar savām precīzajām prognozēm ieguvis slavu visā pēcpadomju telpā, 2017.gadā prognozē būtiskas ģeopolitiskās izmaiņas.

Viņaprāt, izveidosies jaunas savienības, vecās valstu koalīcijas sabruks, jo tām izstāsies vadošās valstis – tas pirmkārt attiecas uz Eiropas Savienību.

Krievijai Pāvels Globa prognozē labvēlīgus pavērsienus – 2017.gada sākumā šī valsts kļūs par jaunu ekonomisko alianšu un politisko apvienību dalībnieci. Tas būtiski palielinās Krievijas ietekmi starptautiskajā arēnā, padarot to teju par spēcīgāko valsti pasaulē.

Džeimsa Hansena prognoze
Viens no vadošajiem klimata pētniekiem Džeimss Hansens paredz katastrofālu globālu klimata pārmaiņu ietekmi uz cilvēci. Ja ticēt Hansenam, 2017.gadā mūsu planētu gaida tādas dabas kataklizmas kā strauja sasilšana, plaša ledāju krišana, lielas sauszemes daļas applūšana.

Ja cilvēce nenāks pie prāta, tad, pēc klimatologa vārdiem, Zemes enerģētiskā līdzsvara traucējumu dēļ (pie kā vainīgi paši cilvēki), mūs visus gaida nepieredzētu apmēru dabas nelaimes, izzūdot veselām augu un dzīvnieku sugām, un galu galā tas izraisīs pasaules galu.

To, cik šīs prognozes ir patiesas, mēs varēsim uzzināt jau pavisam drīz. Viens ir skaidri zināms – cilvēkiem ir nopietni jāaizdomājas par savu rīcību, un kamēr nav par vēlu, jāsāk darbs pie pieļauto kļūdu labošanas.

Avots: “misstits.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru