FIB veiktā pētījumā atklāts, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir visbīstamākie

Zodiaka zīme, kurā cilvēks dzimis ir tieši saistīta ar to, kāda veida noziegumu viņš visticamāk pastrādās.

FIB analizējuši noziedznieku datus, lai iegūtu informāciju, kurām zodiaka zīmēm visbiežāk ir uzvedības problēmas. Visas zīmes iedalītas četrās kategorijās, atbilstoši to stihijām: uguns, ūdens, zeme un gaiss.

Uguns zīmes: Strēlnieks, Auns un Lauva

No trim uguns stihijas pārstāvjiem Strēlnieka zīmē dzimuši visvairāk noziedznieku, kā arī viņi ir visgrūtāk notverami. Auns parasti ir vissmagāk bruņotais, bet Lauva noteikti ir visbīstamākais.

Gaisa zīmes: Svari, Dvīņi un Ūdensvīrs

Salīdzinājumā ar pārējām gaisa zīmēm Svariem ir vislielākais noziedznieka potenciāls, viņi vienmēr ir labi bruņojušies un īpaši bīstami. Tajā pašā laikā Dvīņi visbiežāk iesaistās krāpnieciskās darbībās, bet Ūdensvīrs veic noziegumus, lai atriebtos.

Lasi arī: 3 viskaitīgākās sievietes pēc Zodiaka zīmes – vai esi viena no viņām?

Zemes zīmes: Mežāzis, Jaunava un Vērsis

Šīs kategorijas noziedznieki dažkārt tiek arestēti. Vērsis ir vistemperamentīgākais un tieši tādēļ uzskatāms par bīstamu. Jaunava vienmēr ir līdz zobiem bruņojusies, bet Mežāža izziņā par (ne)sodāmību varētu atrast visus iespējamos pārkāpumus.

Ūdens zīmes: Vēzis, Skorpions un Zivis

Vēži ir no visām zodiaka zīmēm visbiežāk aizturētie noziedznieki, tici vai nē, bet emocionālais Vēzis parasti ir visai vardarbīgs. Arī Skorpions un Zivis ir viegli aizkaitināmi un draudīgi.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras ir viskaitīgākās un visbīstamākās

Vadoties pēc FIB rīcībā esošajiem datiem noskaidrots, ka visbīstamākie noziedznieki ir Vēži, otro godpilno vietu ieņem Vērši, bet “Top 3” noslēdz Strēlnieks. Ceturtajā vieta ierindojas Auns, kuram seko Mežāzis, Jaunava, Svari, Zivis, Skorpions, Lauva, Ūdensvīrs un Dvīņi.

Avots: astrowoman.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru