Kā kļūt bagātam, atkarībā no savas zodiaka zīmes

Kļūt bagāti var pilnīgi visu Zodiaka zīmju pārstāvji, taču katram no viņiem ir savi plusi un mīnusi, savas priekšrocības un vājības, kas tā vai citādi ietekmē to, kā viņi iegūst finansiālu labklājību. 

Kā jau tas visiem ir ļoti labi zināms, daudz ko mūsu dzīvēs nosaka tieši zvaigznes, respektīvi, to stāvoklis mūsu dzimšanas brīdī, līdz ar to ir jāņem vērā tas, kādā zodiaka zīmē esam dzimuši, jo tas par mums spēj ļoti daudz atklāt.

Lasi vēl: Lūk, kā Tavu finansiālo stāvokli ietekmē nedēļas dienā, kurā esi dzimis

AUNS

Auni pēc savas būtības ir naudas šķērdētāji – viņi var iztērēt visu līdz pēdējam centam. Auni finanšu jomā ir ļoti sarežģīti, specifiski un nereāli vieglprātīgi cilvēki. Kas ir pats interesantākais – šī vieglprātība var viņiem palīdzēt arī gūt līdzekļus, ne tikai atņemt. Ar naudu viņi vienmēr ir uz “Tu”, jo šīs zīmes pārstāvji to vienmēr jūt un bieži vien intuitīvi atrod vienkāršu veidu, kā to nopelnīt. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk riskēt, un šajā ziņā viņus bieži vien piemeklē veiksme. Viņi biežāk nekā citi laimē loterijās un, piemēram, kazino, taču Auniem ir ļoti būtiski atcerēties to, ka arī paļauties tikai uz veiksmi ir diezgan liels risks.

VĒRSIS

Vērši apzinās naudas vērtību, tāpēc ka vienkārši nevar iedomāties savu dzīvi bez materiālās bagātības. Jāatzīst gan, ka Zemes zīmju pārstāvji kļūst bagāti un slaveni retāk nekā citi, tomēr tas netraucē viņiem dzīvot pārticībā. Parasti šīs zīmes pārstāvji iet sarežģīto pašattīstības ceļu, kļūstot labākie sevis izvēlētajā jomā. Visbagātākie un slavenākie Vērši darbojas uzņēmējdarbībā, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji noteikti prot tirgoties, izteikt savu viedokli un paredzēt savu darījumu partneru rīcību. Ja Jūs savā ceļā satiekat bagātu Vērsi, tad ziniet, ka viņš tāds būs līdz mūža beigām, jo bagātības saglabāšana viņam ir galvenā prioritāte.

DVĪŅI

Dvīņi ir diezgan pretrunīgas personības, kuras, izmantojot savu dabisko pievilcību, visnotaļ ātri var kļūt stāvus bagātas. Šie cilvēki pilnīgi noteikti prot iepatikties un atstāt iespaidu, turklāt viņi ciena intelektuālo darbu, kas mūsdienās arī spēj nest visvairāk naudas, taču tajā pat laikā  Dvīņi reizēm nespēj sasniegt vērā ņemamus rezultātus, jo bieži aizņemas un ir diezgan slinki. Šīs zīmes pārstāvjos ir ļoti daudz kontrastu, viņi noteikti tiecas pēc bagātības, taču tajā pat laikā viņiem nav vēlme kaut ko darīt, lai to sasniegtu.

Lasi vēl: Naudas horoskops – apraksts katrai zodiaka zīmei

VĒZIS

Vēži ir intuīcijas cilvēki, jo viņi biežāk kā citi paļaujas uz savu iekšējo balsi, turklāt arī gūst no tā labumu. Tērē viņi naudu ļoti racionāli, vienmēr paturot kaut ko arī rezervē. Viņi ir piesardzīgi, taču viņiem nav svešs arī avantūrisms. Viņi ir kā magnēts, kas pievelk naudu. Dažreiz viņi mēdz būt skopi, taču viņiem nav žēl ziedot naudu dēļ tiem, kuri viņiem dārgi. Visiem pārējiem ceļš uz viņu kabatām vienmēr ir slēgts. Vēži bieži vien mīl turpināt to, ko iesākuši viņu vecāki vai radinieki, taču reizēm viņi gūst panākumus pilnīgi citā sfērā. Šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži kļūst bagāti un sasniedz panākumus, bet par iemeslu tam kalpo viņu tieksme pēc materiāliem

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru