Galvenās atšķirības starp zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

Viens nu ir skaidrs – vīrieši un sievietes ir pilnīgi dažādi, pat astroloģijā. Šoreiz mēģināsim noskaidrot, kādas ir atšķirības starp šiem diviem dzimumiem, vadoties pēc horoskopa.

Nav nekāds noslēpums, ka vīrieši un sievietes atsevišķās situācijās domā pilnīgi dažādi. Ja vairums sieviešu vadās pēc intuīcijas un sajūtām, tad vīrieši – pēc loģiskās domāšanas.

Sieviete Auns: Burvīga un šarmanta, viņai piemīt tāda dzirksts, kas viņai ļauj sasniegt visu kāroto. Ļoti valdzinoša un šarmanta.

Vīrietis Auns: pirmais iespaids var būt maldinošs. Viņi var šķist nopietni, reizēm pat kautrīgi, bet, kad beidzot pie tevis būs pieraduši, sāks ākstīties un parādīt savu patieso dabu. Ar viņu tev nekad nebūs garlaicīgi!

Lasi vēl: Uzzini, ar ko īpaša ir katras Zodiaka zīmes sieviete

Sieviete Vērsis: Viņa ir piezemēta, var šķist klusa un mierīga, tomēr, ja jūs spētu ielūkoties tajā, kas notiek viņas galvā, jūs vairs tā nedomātu. Viņa spēj sniegt siltākos apskāvienus un kvēlākos skūpstus.

Vīrietis Vērsis: Apveltīts ar labu humora izjūtu – ar to arī mēģina iekarot sieviešu sirdis. Saka, ka īsta mīlestība neeksistē, bet ir pirmais, kurš iemīlas. Daudziem Vēršiem patīk videospēles un dažādi seriāli.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru