Galvenās atšķirības starp zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

 

 

Sieviete Dvīņi: Burvīga sieviete, kura vienmēr ir gatava visam jaunajam un neparastajam. Spēj saprasties ar dažādiem cilvēkiem un atrast ar viņiem kopīgu valodu. Nekad nepievil viņu, pretējā gadījumā viņa tev pamatīgi ieriebs!

Vīrietis Dvīņi: Gudrs, novērtē asprātīgas un sarkastiskas piezīmes. Spēj iekarot sieviešu sirdis acumirklī. Ir divu tipu vīrieši – tādi, kuri ir mazliet nūģīgi, un tādi, kuri ir populāri un ļoti pievilcīgi.

 

Sieviete Vēzis: Lieliskas draudzenes, padomdevējas, māsas, sievas un mātes. Tomēr jāatzīst, ka ļoti greizsirdīgas ne tikai tad, kad runa ir par mīļoto vīrieti, bet arī par draugiem.

Vīrietis Vēzis: Dziļi sirdī viņā mīt mazs puišelis, kurš nav paspējis izdauzīties. Ar augstām prasībām, tomēr beigu beigās iemīlas tajās meitenēs, kuras ir pilnīgs pretstats viņu sapņiem.

 

Sieviete Lauva: Īstas dīvas, kuras vienmēr rūpējas par savu izskatu. Pat arī ja nerūpējas, tad izskatās satriecoši. Viņas ir smieklīgas un jautras, tai pat laikā arī gudras un sievišķīgas.

Vīrietis Lauva: Parasti draudzējas ar visiem, nereti iemanto popularitāti draugu un paziņu lokā. Patīk ķircināt sievietes, taču bez ļauniem nodomiem. Grūti pierast pie ilgstošām attiecībām.

 

Sieviete Jaunava: Atstāj bezbailīgas un neatkarīgas sievietes iespaidu, tomēr dziļi sirdī arī viņai ir savi pārdzīvojumi un bailes. Bieži saskaras ar stresu. Organizēta, taču tai pat laikā cīnās ar sevi un savu raksturu.

Vīrietis Jaunava: Inteliģents, bet stūrgalvīgs. Nereti pievērš uzmanību savam ārējam tēlam un seko līdzi tam, kas ir aktuāls.

 

Sieviete Svari: Viņas dievina labus jokus, un mēdz par tiem arī tā kārtīgi izsmieties. Jauka, maiga un mīļa, taču, ja nepieciešams, var pateikt acīs visu, ko par tevi domā. Daudzas Svaru sievietes izskatās labi savam vecumam.

Vīrietis Svari: Rada kārtīga un laba cilvēka tēlu, tomēr tas, kas viņam darās galvā, ne vienmēr atspoguļo viņa ārieni. Bieži vien domā par eksistenciāliem jautājumiem, vēlas visu uzzināt un izzināt, ar esošajām zināšanām nekad nav pietiekami.

 

Sieviete Skorpions: Vienu brīdi ir visai grūti likt viņai paklusēt, bet jau otru – grūti no viņas kaut ko izdabūt laukā. Noslēpumaina sieviete. Zina citu noslēpumus, bet par saviem nevienam nestāsta. Raksturīgas greizsirdības lēkmes.

Vīrietis Skorpions: Ja smejas, tad skaļi un droši. Dažiem ir sociopātiskas noslieces. Apveltīti ar neparastu domāšanu. Kaislīgi un nevaldāmi gultā.

Lasi vēl: Uzzini, ar ko īpaša ir katras Zodiaka zīmes sieviete

Sieviete Strēlnieks: Uztur labas attiecības ar vairākiem vīriešiem, tomēr romantiskas attiecības ar vairumu no tiem neuzsāk. Patīk saunas, kur iesaistītas dažāda veida baumas un tenkas. Nereti par privāto dzīvi stāsta pārāk daudz.

Vīrietis Strēlnieks: Romantiski un jauki puiši, kuri gatavi dažādiem piedzīvojumiem. Dažreiz gadās tā, ka iemīlas kādā, kura nav pieejama vai nemīl viņu atpakaļ.

 

Sieviete Mežāzis: Var likties auksta un iedomīga, tomēr, ja esi viņai iepaticies, tad aizstāvēs un būs laipna pret tevi. Piesaista daudzu vīriešu uzmanību, taču parasti uz viņiem pat virsū neskatās.

Vīrietis Mežāzis: Mīl konkurenci, parasti dara visu, lai sasniegtu nospraustos mērķus, mērķtiecīgi, rūpējas par savu ārējo tēlo – vienmēr labi smaržo. Inteliģents un asprātīgs.

 

Sieviete Ūdensvīrs: Parasti populāras un atpazīstamas, parasti patīk tās lietas, kuras citiem nepatīk, vienkārša, taču pievilcīga, mēdz draudzēties ar vairākiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Vīrietis Ūdensvīrs: “Sliktie puiši”, pievilcīgi un gudri, var šķist vienaldzīgi, nemēdz izrādīt savas emocijas uz āru. Patīk dziļdomīgas un neparastas sarunas, reti kura sieviete viņam šķiet piemērota.

Lasi arī: Īpašības, kuras zodiaka zīmju vīrieši uzskata par neatvairāmām

Sieviete Zivis: Piemīlīgas, jaukas un mīļas būtnes, nebaidās izrādīt savas jūtas un emocijas uz āru, viegli spēj izprast citu cilvēku sajūtas un saprasties ar daudziem teju no pusvārda. Patīk iedvesmojošas un pozitīvas lietas.

Vīrietis Zivis: Bieži vien doma un analizē dažādas situācijas, dievina labus jokus un cilvēkus, kuriem piemīt laba humora izjūta. Viņiem biežām vajadzētu vadīties pēc savas intuīcijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru