Greizsirdības horoskops. Kuras zodiaka zīmes šī īpašība skar visvairāk?


Greizsirdība ir kaut kas tāds, ko mums grūti kontrolēt, lai gan tās ir ļoti neveselīgas, neauglīgas jūtas, kas liek justies neapmierinātam.

Tomēr greizsirdība ir arī dabīgas un instinktīvas emocijas, kuras kādā brīdī izjutis ikviens.

 

Auns

Auniem vajadzīga pilnīga skaidrība par attiecībām, jo viņi nicina melus un divkosību. Viņi var kļūt ļoti greizsirdīgi, reizēm pat neciešami, kad viņus pārņem neticība un nedrošība par attiecībām. Šādās situācijās Aunam ieteicams izrunāties ar partneri tā vietā, lai mēģinātu aizbēgt no problēmas.

Vērsis

Vērši ilgojas pēc laimīgas ģimenes un laimīgām, harmoniskām mājām. Ja viņi izjūt kaut mazākās aizdomas, viņi sāks izmeklēšanu, tāpēc var izraisīt dažas greizsirdības scēnas.

Dvīņi

Šajā zīmē dzimuši cilvēki nav tendēti uz greizsirdības scēnām, lai gan reizēm tādas var sarīkot gluži bez iemesla. Dvīņi apzinās, ka pašiem ir tieksme iet pa kreisi, tāpēc pieņem, ka citi dara tāpat. Šīs šaubas reizēm liek viņiem meklēt neuzticības pierādījumus. Tad viņi kļūt ļoti nelaimīgi.

Vēzis

Vēži neizjūt greizsirdību, jo vienmēr ir akli iemīlējušies. Savā uzticībā partnerim Vēži pat nespēj iztēloties, ka viņus varētu piekrāpt. Atklājuši iemeslu greizsirdībai, Vēži ir dziļi satriekti. Ja Vēzis varētu iemācīties piedot, viņš justos daudz laimīgāks.

Lauva

Lauva parasti ir greizsirdīgs ievainotā lepnuma dēļ vai baidoties, ka netiek pietiekami mīlēts vai cienīts. Tāpēc, kad Lauva rēc, tas ir mazāk tāpēc, ka zudusi mīlestība, bet vairāk tāpēc, ka zudusi vara. Viņiem ir slieksme pārāk daudz gaidīt no saviem partneriem.

Jaunava

Dažām Jaunavām patīk izraisīt savos partneros greizsirdību. Jaunavas partneris agrāk vai vēlāk gūs iespaidu, ka viņam vai viņa ir otršķirīga loma, un sāks justies greizsirdīgs.

Svari

Svari vienkārši dievina savus partnerus. Viņi nav greizsirdīgi, bet, ja partneris mēģina izmantot Svaru pacietību, viņi var kļūt neaprēķināmi, neparedzami un bīstami. Labākais, ko var darīt, ir izvairīties no konfliktiem.

Skorpions

Skorpions pat izstaro milzīgu greizsirdību. Šajā zīmē dzimušie ir greizsirdīgi uz ikvienu, kas jebkad stāvējis blakus viņu partnerim. Problēma ir tajā, ka Skorpions nespēj kontrolēt savas jūtas, pat greizsirdības gadījumā.

Strēlnieks

Strēlnieks neatzīst, ka ir greizsirdīgs, jo tas rīvētu kantes viņa pašcieņai. Bet problēma ir tā, ka Strēlnieks nekad neaizmirsīs un nepiedos krāpšanu. Vislabāk apsēsties un tūlīt izgaisināt jebkuras aizdomas, kas varētu Strēlniekā sēt greizsirdību, lai problēma nekļūtu neatrisināma.

Mežāzis

Mežāzis sliktu pieredzi nepiedod un neaizmirst. Pārsteidzoši, ka šajā zīmē dzimušie nav sevišķi greizsirdīgi, tāpēc nekad nepēta savu partneru rīcību. Tomēr, atklājot, ka tikuši krāpti, Mežāži aizcirtīs durvis un beigs šīs attiecības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nepazīst greizsirdību. Viņi parasti necieš, bet, ja cieš, cenšas to neizrādīt. Piekrāpti nemeklē iemeslu, vienkārši aiziet!

Zivis

Greizsirdība ir Zivīs dzimušo pastāvīgs pavadonis. Zivis parasti prasa pārāk daudz mīlestības un uzmanības no saviem partneriem. Un, ja šīs gaidas netiek piepildītas, Zivis aizslīd projām. Tās bieži nespēj piedot pat mazāko kļūdu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru