Histēriķu horoskops: 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras mīl celt traci

VĒZIS

Šīs zodiaka zīmes sievietes ilgi var izlikties par stiprām un neievainojamām, kaut gan zvaigznēs jau ir ierakstīts, ka šīm būtnēm ir maiga un gādīga daba – tā vien liekas, ka viņa nekad nevienam nespētu nodarīt pāri. Jāatceras, ka tā ir tikai maska, jo patiesība ir pavisam citādāka. Varbūt, ka viņa neuzklups jums virsū ar asiem priekšmetiem, bet liks brīnīties par sievietes spēju izliet TIK daudz asaru. Histērijas brīdī būsiet pārsteigts arī par to, cik skaļa spēj būt šīs sievietes balss.

Šī sieviete bieži vien izliekas par situācijas upuri… jo viņa taču ir tāds eņģelītis.. Vai jums tiešām liekas, ka viņa kādreiz pie kaut kā ir vainīga?

ZIVIS

Varētu teikt, ka šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāves ir dzimušas meles un manipulatores. Tiesa, viņas ne vienmēr to dara apzināti. Par Zivju kaitīgo dabu varētu runāt vēl ilgi, bet kāda gan jēga, ja reti kura pati sev to spēs atzīt?

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas čūskas

Šīs sievietes mēdz dramatizēt un pārspīlēt, vienmēr pamanoties tikt intrigu epicentrā. Zivīm arī patīk izplatīt baumas, tomēr viņas darīs visu, lai no sevis šo netīro nastu noņemtu, un vienmēr paliktu ar baltām rokām. Zivīm tomēr labāk neuzticēt lielus noslēpumus, jo nekad nevar zināt līdz kā ausīm tie nonāks.

MEŽĀZIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāves ir nenoliedzamas pesimistes.. bet vienmēr ļoti mērķtiecīgas! Jāpiebilst, ka savu mērķu sasniegšanai būs gatava kāpt pāri pat līķiem. Mežāžu dāmas citus vienmēr uzskata par neveiksminiekiem, jo viņas ir parūpējušās par to, lai viņām dzīvē netrūktu nekā. Bieži vien salīdzina sevi ar tiem, kam tik ļoti dzīvē nav paveicies, un reti kad paskatās uz viņas vecuma īstajiem veiksminiekiem. Šīs sievietes ir ļoti pašpārliecinātas, pat varētu teikt, ka iedomīgas un lepnas, jo neļaus nevienam kāpt uz galvas.  Nereti dzīvo savā ilūziju pasaulē.

Katram negatīvajam komentāram atcirtīs pretī ar kaut ko riebīgu. Un, ticiet, mums, šīs sieviete uztaisīs vislielāko scēnu no visām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru