HOROSKOPS: Kāpēc tu izvēlies tikties ar nepareizajiem vīriešiem

AUNS 

Tev patīk puiši, kuriem ir jāskrien pakaļ vai kurus ir grūti izprast. Tevi tik ļoti aizrauj šī spēle, ka vairs nav svarīgi, vai viņš ir tev piemērots vai nav. Tāpēc tu reizēm nepadomā par to, vai jūs vispār esat saderīgi.

VĒRSIS

Tu satiec kādu, tad izlem, ka tas ir tavs sapņu vīrietis, bet, kad saproti, ka tā nemaz nav, tad jau ir par vēlu. Neatkarīgi no tā, cik slikti viņš pret tevi izturas, tu centies visu vērst par labu. Dažreiz tev ir jālaiž viņš vaļā un jādzīvo tālāk, bet tavas stūrgalvības dēļ nav viegli to izdarīt.

DVĪŅI

Tu saki, ka nevēlies neko nopietnu, bet pēc tam dusmojies, ka tieši to arī iegūsti. Piebremzē un padomā, vai ir vērts tērēt laiku un enerģiju konkrētā puiša dēļ. Tev ir grūti uzņemties saistības, bet pienāks brīdis, kad vēlēsies kaut ko vairāk.

VĒZIS

Tu mēdz pieķerties kādam, par kuru vēl neko nezini, tāpēc nav pārsteigums, ka beigās iestrēgsti attiecībās ar cilvēku, kas tev nepavisam nav piemērots. Kad sāc uztraukties, ka attiecības nav izdevušās, tu viņam pieķeries vēl vairāk. Tad tev vajag vairāk uzmanības, un tie, kas uz to reaģē vislabāk, ir vīrieši, kas tevi pārāk daudz kontrolē.

LAUVA 

Tev patīk būt uzmanības centrā, tāpēc tu vienmēr liec lietā savu šarmu un savaldzini vīriešus un kļūsti par brunču mednieku mērķi. Viņi zina, ko teikt un kā izturēties, taču nav ieinteresēti veidot nopietnas attiecības. Viņi tikai vēlas iegūt to, ko var, un doties pie nākamā mērķa.

JAUNAVA

Tu uzskati, ka tev ir augsti standarti, bet patiesībā tevi var savaldzināt jebkurš izskatīgs puisis, ja arī viņam iekšā nekā nav. Centies nebūt tik samākslota, jo perfekti cilvēki neeksistē. Ja viss, ko kāds var piedāvāt, ir satriecošs augums, tad tu būsi pārsteigta par to, cik ātri kļūs garlaicīgi.

SVARI

Tu sevi nepietiekami novērtē, tāpēc gandrīz vienmēr, kad kāds tevi aicina uz satikšanos, tu piekrīti. Tu esi ļoti labestīga un nevēlies otru sāpināt, tāpēc mēģini atrast kaut ko tādu, kas viņā ir pievilcīgs. Beidz sevi noniecināt un apzinies, ka esi labs ķēriens, un jebkurš būtu priecīgs ar tevi satikties. Tev tik ļoti vajag atzinību, ka tas aizēno tavas lēmumu pieņemšanas spējas.

SKORPIONS

Tev šķiet, ka, ja atradīsi puisi, kas atbilst tavam intensitātes līmenim, tad būsiet saderīgi, bet tā nav. Tas vien, ka kādam ir līdzīgs enerģijas līmenis, nenozīmē, ka viņš nevar tevi sāpināt. Vai tiešām kaut kas tev liek domāt, ka neesi pelnījusi tikt mīlēta?

STRĒLNIEKS

Tu esi ļoti atvērta pret visiem, tāpēc reizēm nespēj nolasīt brīdinājuma signālus, kas citiem šķiet acīmredzami. Tu gribi ticēt, ka visi ir labi un jauki, bet diemžēl tā nav. Daži vīrieši nekad nebūs prinči baltā zirgā.

MEŽĀZIS

Interesanti, ka cilvēks, kurš ir tik neatkarīgs un pieņem prātīgus lēmumus, bieži vien iemīlas nepareizajos puišos. Vai varētu būt tā, ka esi tik aizņemta, ka nevelti pietiekoši daudz laika otra cilvēka iepazīšanai, vai arī tu vienkārši izvēlies to, kurš ir vispieejamākais? Liec lietā savas labākās iemaņas, meklējot mīlestību, jo tu taču vēlies stabilitāti un ģimeni.

ŪDENSVĪRS

Tev patīk puiši, kas nelīdzinās nevienam citam, bet dažreiz tie, kurus izvēlies, ir unikāli tieši dīvainību dēļ. Ja otru cilvēku raksturo tādas parastas īpašības kā stabilitāte, uzticamība un mierīgums, tas ir labi.  Nenoniecini kādu tikai tāpēc, ka viņš nav pietiekoši stilīgs. Iepazīsti viņu, nevis uzreiz atraidi.

ZIVIS

Tu esi ļoti dāsna un gatava darīt visu otra labā, tāpēc nav brīnums, ka sapinies ar tiem, kas tevi nav pelnījuši un slikti izturas. Tu iztēlojies viņu tādu, kādu vēlies redzēt, bet iedomas neatbilst realitātei, un tā vietā, lai ļautu viņam iet, tu centies visu vērst par labu. Esi patstāvīga un apzinies savas vajadzības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru