Jūsu attiecībām nav lemts ilgs mūžs, ja tavs partneris dara šīs lietas

Attiecības ir komplicēta padarīšana. Pat vislabākie plāni var pievilt.

Attiecību harmonizēšana starp divām būtnēm ar krasi atšķirīgiem un unikāliem viļņu garumiem ir sarežģīta. Cenšoties padarīt attiecības jēgpilnas un ilgtspējīgas mums noteikti jāpārskata svarīgas īpašības.

 

Domas, ka attiecības neizdosies

Tev ir ļauts šaubīties, bet ja ļausi šaubām un nedrošībai valdīt pār tavām nākotnes iecerēm, tad nākotnes tev nebūs. Attiecības uzplaukst ar ticību. Ja netici attiecībām vai kādai to sastāvdaļai, tev par to jārunā ar mīļoto cilvēku. Kopā jūs spēsiet nonākt līdz risinājumam. Nekādā gadījumā nevilcinies runāt ar mīļoto. Nepārbaudi viņa/-as jūtas slepenībā.

Spēles

Ja kaut kas nav kārībā, runā ar otro pusīti. Negaidi, ka viņš/-a nolasīs tavas domas un spēs interpretēt tavu rīcību. Izmantot komunikāciju kā barjeru starp tevi un attiecību partneri nav godīgi, turklāt šāda rīcība var radīt neatgriezeniskus bojājumus komunikācijā. Dzīve pietiekami pakļaus jūsu attiecības pārbaudījumiem, nevajag tajās ienest papildu stresu.

Lasi arī: 6 lielas kļūdas, kuras pieļaujam attiecībās – kādēļ tās ir tik bīstamas?

Domas, ka ar mīlestību ir gana

Mīlestība ir tik vien kā daļa no saiknes. Uzticēšanās, komunikācija, atzinība un cieņa arī ir tik pat svarīgi komponenti. Mīļotajam cilvēkam tev jāpatīk. Tev jājūtas komfortabli viņam blakus. Jums abiem nepieciešama gan brīvība, gan abpusējs atbalsts, lai “saaugtu” kopā.

Pārmērīga greizsirdība

Mīļotā cilvēka novietošana uz pjedestāla attālina viņu no tevis. Ja nespēj uzticēties, tev nevajadzētu veidot attiecības. Veselīgas saiknes netiek veidotas uz nedrošību pamata un emocionālas bagāžas. Ja tava otrā pusīte nespēj tikt pāri greizsirdībai un neuzticas tev, pēc iespējas ātrāk dodies prom no šī cilvēka. Nekavējoties un tūliņ pat.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Čalis no blakus majas</cite>

    Da vienkārši esi tāds kāds tu esi un nedomā par neko un būs čotka, ja otra pusē tevi pieņems tevi tādu un tad jau ar laiku izveidosies jūsu nākotnes plāni, kopā izlemsiet un kopā daudz ko darīsiet, ta ka vnk jābūt pašam sev, vismaz es tā daru un pagaidām viss ir veiksmīgi 😀

Pievienot komentāru