Horoskops nedēļai no 29. janvāra līdz 4. februārim

Noskaidro, ko zvaigznes sola šonedēļ!

AUNS

Nāksies piestrādāt pie sevis. Iespējams, ka pēdējā laika attieksme pret apkārtējiem nav bijusi tā labākā. Noteikti centies to labot! Šonedēļ no strīdiem un konfliktiem strikti jāizvairās! Pievērs uzmanību arī savam veselības stāvoklim!

VĒRSIS

Veiksme visās dzīves sfērās! Ja esi attiecībās, tad izplāno kaut ko romantisku! Brīvie Vērši var izmēģināt savu veiksmi mīlestības meklējumos! Karjeras sfērā var pamatīgi noveikties. Nenokar degunu priekšlaicīgi!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām veiksies no 29. janvāra līdz 4. februārim

DVĪŅI

Šonedēļ mēģini nododies darbiem ar simtprocentīgu atdevi! Slinkošanai laika nebūs. Prātīgākais, ko vari darīt, ir sākumā tikt galā ar svarīgākajiem pienākumiem, tad arī nedēļas nogale būs brīvāka.

VĒZIS

Visai romantisks periods. Noteikti nepalaid garām iespēju pārsteigt mīļoto cilvēku! Šis ir labs periods pārmaiņām, daži Vēži nopietni apsvērs domu par darba vietas maiņu. Šoreiz labāk būs rīkoties, nevis par to tikai domāt.

LAUVA

Zināmas grūtības sagādās dažādu darbu apvienošana, kā arī uzmanības dalīšana. Šis var būt visai grūts periods, tāpēc parūpējies, ka tev ir kāds, kurš spēj atbalstīt un iedvesmot.

JAUNAVA

Būs labāk, ja lielus lēmumus neveiksi. Šī nedēļa nebūs gluži piemērota nopietniem dzīves pavērsieniem. Labāk pieturēties pie pazīstamā. Jaunu problēmu risināšanai izmanto jau zināmās un ierastās taktikas!

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām no 29. janvāra līdz 4. februārim neies viegli

SVARI

Ieteicama jaunu kontaktu veidošana un jaunu paziņu iepazīšana. Vēlāk šie sakari būs ļoti noderīgi. Šonedēļ lielus lēmumus labāk neveikt. Ja iespējams, tad atliec tos uz vēlāku!

SKORPIONS

Būsi ļoti kašķīgs un nomākts. Iespējams, ka izjutīsi daudz lielāku nogurumu, nekā parasti. Ja iespējams, tad šonedēļ mēģini pavadīt pēc iespējas vairāk laika atpūšoties. Šoreiz varbūt ir vērts sakārtot domas vientulībā…

STRĒLNIEKS

Nesteidzies visiem notikumiem pa priekšu! Secinājumu veikšana par kādu konkrētu personu tev tikai traucēs, tāpēc ļauj viņam sevi pierādīt vismaz vēl vienu reizi! Ir vērts dot otru iespēju!

MEŽĀZIS

Iespējams, ka šīs nedēļas attiecības ar apkārtējiem būs nedaudz saspīlētas. Lai situāciju kaut nedaudz labotu vai vismaz padarītu neitrālu, mēģini atturēties no cilvēkiem, kas ved tevi nepatikšanās. Mīlestību ieteicams mazliet nolikt malā, bet gan vairāk pievērsties sevis attīstīšanai profesionālajā sfērā.

Lasi arī: 3 laimīgās zodiaka zīmes, kurām šī gada februāris sola veiksmi mīlestībā

ŪDENSVĪRS

Var gadīties, ka saskaries ar finansiālām grūtībām. Lai no tām laicīgi izvairītos, mēģini naudu tērēt apdomīgi. Ja iespējams, tad daļu algas atliec nebaltām dienām – vēlāk būsi ļoti priecīgs!

ZIVIS

Lielisks laiks, kad pamēģināt kaut ko jaunu un nebijušu! Veiksies gan mīlestībā, gan karjerā. Parūpējies, ka abas lietas spēj apvienot, bet tai pat laikā arī nodalīt. Kopumā veiksmīga nedēļa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru