Satraucošas lietas, kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā

Esiet tam gatavi!

Auns

Patiesība ir diezgan skarba – 2018. gads atnesīs jums daudz brīžus, kuros nāksies izjust satraukumu. Jūs vienmēr esat bijuši spēcīgs un ambiciozs cilvēks. Tieši tādēļ jūsu neatlaidība šogad atmaksāsies. 2018. gadā jūs sasniegsiet panākumus savā karjerā, jutīsiet, ka atrodaties aizvien tuvāk un tuvāk savu mērķu realizācijai.

Vērsis

Jūs, kā likums, biedē jebkādas izmaiņas. Jūs esat ļoti pieraduši pie tās dzīves, kuru dzīvojāt pēdējos pāris gadus. Tas viss tikai tādēļ, ka esat cilvēks, kas pierod pie lietām un dievina rutīnu. Taču jūs būsiet sajūsmā par 2018. gadā gaidāmajām pārmaiņām. Šis Suņa gads būs ļoti svarīgs jums, ienesot jūsu dzīvē kaut ko ļoti nozīmīgu.

Dvīņi

Lai arī kurp jūs dotos, 2018. gadā vienmēr atradīsieties uzmanības centrā. Un kas gan var būt labāks par to? Šogad jūs nejutīsieties vientuļi. Jums izdosies iepazīties ar jauniem draugiem, uzsākt jaunas un krāsainas attiecības. Kopumā jums būs ļoti daudz iemeslu, kādēļ justies no sirds laimīgiem.

Vēzis

Ja runājam atklāti, tad jūs esat ļoti jūtīgi un emocionāli cilvēki. Jums vienmēr rodas grūtības atklāties citiem cilvēkiem, jo baidāties kļūt viegli ievainojami un nevēlaties izjust sāpes. Jums ir raksturīgi kādā dzīves posmā iekrist dziļā depresijā. 2018. gadā jūs beidzot uzzināsiet, kā tas ir – dzīvot īstu dzīvi. Jūs beidzot spēsiet palaist vaļā pagātnes jūtas, sākt visu no jauna, kļūt pavisam brīvi.

Lauva

Jā, jā, mēs zinām, ka 2017. gads jums bija salīdzinoši nepatīkams. Taču, agri vai vēlu, laiks sniedz katram no mums kaut ko patīkamu. Arī 2018. gads Lauvām nav izņēmums. Jaunais gads nebūs tāds, kāds bija iepriekšējais, bet jūsu veiksme beidzot atgriezīsies pie jums atpakaļ – viss mainīsies uz labu. Viss, kas jums notiek apkārt, liks jums saprast, ka šis gads ir tas laiks, ko gaidījāt ar tādu nepacietību.

Jaunava

Jums bija smags gads. Taču nesatraucieties! Jūs noteikti būsiet patīkami pārsteigti par to, ka 2018. gadā jums vairs nebūs jārisina problēmas pašiem. Jums beidzot pietiks drosmes, lai paprasītu palīdzību citiem, šādi panākot, ka sasniedzat jaunas virsotnes. Ticiet mums, par rezultātu priecīgi būs visi.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru