Horoskops oktobra mēnesim. Kam veiksies, bet kam – jāpiesargās?

 

SVARI

Attiecības šajā mēnesī kalpos par veidu kā izbēgt no dažādiem pienākumiem un sloga. Tomēr kādu laiku tev vajadzēs pavadīt vienatnē, lai vienkārši sakārtotu domas un atpūstos no visiem. Kopumā diezgan nesaprotams un dīvains laiks, kad nesapratīsi, kas ar tevi notiek.

Ja vēlies, lai viss izdotos, mēģini atrast dažādus veidus kā sevi nodarbināt, iespējams, ka pienācis laiks plānot savu brīvo laiku, lai nepavadītu to, domājot par muļķībām.

SKORPIONS

Ja esi brīvs, tad šajā periodā tevī var pamosties izteikta vēlme pēc jauniem piedzīvojumiem. Citu cilvēku iepazīšana caur draugiem var novest pie mīlestības. Ieteicams nesteigties, bet gan mazliet piebremzēt, lai nezaudētu interesi.
Ja esi attiecībās, tad šo laiku pavadiet attiecību uzlabošanai – izrunājiet visas lietas, kas jūs attiecībās neapmierina!

STRĒLNIEKS

Vēlēsies, lai attiecības attīstās, nevis nīkst turpat uz vietas. Šis ir labs laiks, lai saprastu, vai maz šīs attiecības ir vērts turpināt. Brīvie Strēlnieki pārtrauks attiecības ar tiem cilvēkiem, kurus viņi vairs nevēlas mānīt. Oktobris jums daudz ko liks saprast gan caur priekiem, gan caur bēdām.

Ja esi attiecībās, tad šajā periodā jums ies raibi – vienu brīdi būsiet mīļuma augstākajā punktā, bet citu brīdi apsvērsiet domas par šķiršanos.

MEŽĀZIS

Šomēnes attiecībās būsi atbildīgais, jo vēlēsies mīļoto cilvēku atturēt no pārāk traku ideju realizēšanas. Tev būs jābūt tam cilvēkam, kas otru mazliet notur pie zemes. Neskatoties uz to, šis Mežāžiem būs interesants, taču arī saspringts laiks. Liksies, ka viens otru raujat uz pusēm. Varbūt nenāktu par skādi kādu laiku pabūt šķirtiem? Svarīga būs atklātība!

ŪDENSVĪRS

Jaunas attiecības šajā periodā labāk neveidot, jo pastāv liela iespēja, ka tās ātri izjuks, un beigās par to tiks pārdzīvots. Tas attiecas arī uz tevi – iespējams, ka tieši tu būsi tas, kurš sāpina!

Attiecībās esošajiem Ūdensvīriem šis gan būs mierīgāks periods, tomēr otras pusītes klātbūtni nevajadzētu uztvert par pašsaprotamu. Dariet kopā foršas un neaizmirstamas lietas!

ZIVIS

Brīvajām Zivīm oktobrī nudien veiksies! Ja meklēsi jaunas attiecības, tad tās arī atradīsi! Tikai nav garantijas, cik ilgstošas tās būs. Tev noteikti jābūt izvēlīgam, jo šajā periodā piesaistīsi daudzus cilvēkus, un visai ātri spēsi iekarot viņu simpātijas.

Ja vēlies ilgstošas attiecības, tad pavadiet oktobri viens otra iepazīšanai, un attiecības nesasteidziet!

Attiecībās esošajām Zivīm vairāk laika jāvelta attiecību uzlabošanai. Ja jums ir ģimene, tad veltiet laiku tai – jo īpaši bērniem! Iespējams, ka viņiem trūkst jūsu uzmanības!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru