Horoskops sievietēm: dzimšanas mēnesis un mīlestība

Maijs

Sagaidiet vīrieti, kas spēj tik līdzi jūsu dzīves tempam. Jūs koncentrējaties un esat mērķtiecīgi pret savām aizraušanām, tādēļ jums ir nepieciešams puisis, kas spēs jums turēt līdzi. Jums vajag vīrieti, kas saprot to, ka jums katram nepieciešama sava atsevišķa dzīve, bet jūs tik un tā vēlaties lieliskas un atbalsta pilnas attiecības kopā.

Jūnijs

Sagaidiet vīrieti, kas vēlas būt emocionāli atvērts un neaizsargāts. Jūsu līdzcietības un jūtīguma dēļ pagātnē ir nācies būt kopā ar cilvēkiem, par kuriem nemitīgi bija nepieciešams rūpēties. Lai gan ir tikai normāli būt kopā ar kādu, kas savulaik piedzīvojis dzīvē grūtus laikus, tas nav jūsu pienākums censties šo cilvēku tagad pēkšņi glābt un salabot radītos bojājumus. Jūs esat pelnījušas būt kopā ar kādu, kas ir tik pat emocionāli atvērts un neaizsargāts pret jums, kā jūs pret viņu.

Jūlijs

Sagaidiet vīrieti, kas vienkārši vēlas, lai jūs esat un paliekat jūs pašas. Jums ir tik dāsna un draudzīga daba, ka jūs piesaistāt cilvēkus sev apkārt – gan romantiskos partnerus, gan draugus. Jums vajag (un esat pelnījuši) vīrieti, kas ir pietiekoši pašpārliecināts, lai ne tikai mīlētu jūs tādas, kādas esat, bet kurš mīlētu jūs daudz vairāk tieši tā iemesla dēļ. Esiet kopā ar cilvēku, kas nekad neliks jums būt daudz piezemētākām, lai tikai viņi justos ērti.

Augusts

Esiet kopā ar vīrieti, kurš stāsta jums to, ko jums būtu jādzird, nevis to, ko vēlaties dzirdēt. Jums piemīt līdera personība – cilvēki jūs apbrīno, ieklausās jūsos un vienmēr ņem no jums piemēru. Lai arī jūs esat pelnījušas vīrieti, kas jūs ciena un mīl jūsu izteiktā spēka, līderības un apsēstību dēļ, jums tik un tā ir vajadzīgs kāds, kas neļauj jums saņemt visu, ko vēlaties, un neļauj kāpt sev uz galvas. Attiecībā abām pusēm ir jābūt vienlīdzīgām, tādēļ jums ir vajadzīgs ne tikai puisis, kas sniegs atbalstu, bet arī tas, kurš spēs pats par sevi pastāvēt.

Septembris

Gaidiet vīrieti, kas mīlēs jūsu kaisli pēc jaunām zināšanām, pieredzi un izaugsmi. Jūs nekad nevēlaties pārtraukt uzzināt un izzināt, tādēļ jums ir nepieciešams partneris, kas vēlēsies mācīties kopā ar jums. Lai gan dziļi sirdī esat zinātkāri un kaislīgi, jums reizēm rodas grūtības atvērties citiem cilvēkiem emocionāli, tādēļ jums ir nepieciešams vīrietis, kas spēs “ierakties dziļāk” jūsu prāta izpētē, palīdzot jums būt daudz drosmīgākām.

Oktobris

Sagaidiet vīrieti, kas nekad nenovērtēs par zemu un nepieņems par pašsaprotamu jūsu sirds siltumu, labsirdību un mīlestību. Jūsos ir tik daudz mīlestības ar ko dalīties, tādēļ esat pelnījusi vīrieti, kas nekad pat neiedomātos izmantot to. Sagaidiet vīrieti, kas ir tik pat traks jūsu dēļ, kā jūs – viņa. Jums ir nepieciešams kāds, kas jūsu dzīvei spēs sniegt, nevis tikai atņemt vai nodarīt sāpes.

Novembris

Gaidiet vīrieti, kas redz jūsu patieso dabu, un nekad neapstājas jūsu tālākā izzināšanā. Jūs esat ļoti koncentrēta, smagi strādājat, esat radoša, taču sabiedrībā bieži mēdzat būt ļoti klusa un noslēgta. Jums vajag vīrieti, kas patiesi mīl jūsu atraktīvo pusi un nemitīgi cenšas uzzināt par jums jaunu, palīdzot jums abiem šajās attiecībās justies labi.

Decembris

Gaidiet vīrieti, kuram patīk ar jums kopā izpriecāties. Jums ir tik spoža un rotaļīga personība, tādēļ esat pelnījuši kādu, kas tikai sniegs labumu, nevis atņems jums kaut ko. Atrodiet kādu, kuram patīk jūsu muļķīgums, kuram patīk ar jums kopā pajokot, kurš spēj uzturēt dziļu un jēgpilnu sarunu, tajā pašā laikā liekot jums smieties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru