Īss katras zodiaka zīmes sievietes raksturojums mīlestībā

Dvīņi

Ja mīli Dvīņus, tad esi ticis pie diviem par viena cenu. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji ir sociāli aktīvi un spontāni, bet citreiz emocionāli nepieejami. Dvīņi ir radoši. Ieplāno pārsteidzošu nedēļas nogali un interesantas aktivitātes.

Vēzis

Vēzim vissvarīgākā ir ģimene un mājas. Vēži ir stūrgalvīgi un viņiem piemīt tendence visu pārlieku analizēt, tomēr, ja viņi iemīlas, tas ir uz ilgu laiku. Šī zīme dos tev visu, kas viņai ir, jo tu esi tā vērts, tādēļ nepievil Vēzi. Liec viņam justies kā daļai tavas ģimenes un dari zināmu, ka tu par viņu rūpējies.

Lasi arī: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Lauva

Ne par velti Lauvu simbolizē tieši džungļu karalis. Lauva ir pašpārliecināts, bet dažkārt ceļā var stāties viņa ego, kurš, starp citu, ir vienkārši aizskarams. Mīli Lauvu komplimentējot viņa stiprās puses un novērtējot viņa pienesumu tavā dzīvē. Dod šai zīmei brīvību, ja tā vajadzīga.

Jaunava

Nemēģini ar Jaunavu doties spontānā ceļojumā. Jaunava ir praktisks plānotājs. Dažiem šīs zīmes pārstāves var šķist kaprīzas, bet tas tikai tādēļ, ka viņām attiecībā pret cilvēkiem ir visnotaļ augsti standarti. Ja Jaunava ir tevī iemīlējusies, tas nozīmē, ka esi viņas kritērijiem atbilstošs. Iepazīsti šos standartus un esi viņai uzticams.

Svari

Svari ir vislabākie un sliktākie reizē. Viņi ir neizlēmīgi, viņiem bail, ka tiks palaists garām kāds nozīmīgs notikums, kā arī neticamas grūtības sagādā atteikšana. Bet no otras puses viņi ir lieliski klausītāji, samiernieki un viņi mīl izaicinājumus. Šī zīme nekad nesamierināsies ar garlaicību vai vienkāršību. Dodies kopā ar Svariem piedzīvojumos un pēc pārnākšanas mājās iekārtojieties ērtāk, lai noskatītos mīļāko seriālu.

Skorpions

Skorpioni dzīvē mīl trīs lietas: uzvaru, kontroli un dīvainas lietas. Neuztraucies, ja Skorpiona meklēšanas vēsturē parādās tādi ieraksti kā nami, kuros spokojas vai neparastas nāves. Ja tevi neinteresē nekas no tā, tad nemelo par to Skorpionam, jo nevēlies viņu redzēt aizkaitinātu. Tomēr, ja tev tiešām ir zināma interese par visu dīvaino, tad kopā noskatieties dokumentālās vai šausmu filmas par saistošiem tematiem.

Lasi arī: 5 lietas, kas jāzina, veidojot attiecības ar sievieti, atbilstoši viņas Zodiaka zīmei

Strēlnieks

Strēlnieks dzīvo, lai katru dienu pamēģinātu kaut ko jaunu un dotos meklēt piedzīvojumus. Ja esi iemīlējies Strēlniekā, tad tev droši vien grūtības sagādā šīs zīmes neizlēmība. Šajā zvaigznājā dzimušie ir dziļi, optimistiski noskaņoti un labi apzinās savas emocijas. Ja Strēlnieks nebūs pārliecināts, ka tevi interesē tas, ko viņš saka, tad jums noteikti nekas nesanāks.

Mežāzis

Arī Mežāžiem ir augsti standarti attiecībā pret sevi un mīļotajiem cilvēkiem. Viņi ir kautrīgi un praktiski plānotāji. Mežāžu sievietēm nekas nešķiet pievilcīgāks par vīrieti, kurš ir inteliģents un asprātīgs. Laiku pa laikam izsper kādu labu joku. Ieplāno romantisku nedēļas nogali, bet neko ekstravagantu. Realizē iecerēto sava budžeta ietveros. Un vienmēr tiecies pēc izaugsmes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir izveicīgi, šarmanti un inteliģenti. Ja spēsi turēt šai sievietei līdzi, viņa parādīs tev savu seksuālo piedzīvojumu meklētājas pusi. Negaidi, ka viņa ar tevi mīlināsies publiskā vidē. Ūdensvīram patīk romantika, tikai ne tā, kas ir raudulīga. Esi atklāts un patiess pret viņu, tad tu tiksi mīlēts.

Zivis

Nesalauz viņai sirdi. Zivis ir emocionālas un jūtīgas. Viņas uzticas savai sirdsbalsij un ieklausās sajūtās. Ja nespēj to cienīt un ar viņu atklāti runāt par savām sajūtām, tad vienkārši neesi viņai piemērots.

 Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru