Izrādās, ka šīs 3 zodiaka zīmes ir vislielākie meļi

Melošana ir problēma komunikācijas jomā, tāpēc  šīs 3 Zodiaka zīmes ir atlasītas pēc Merkura principa.

Merkurs atbild par domāšanu, runāšanu, rakstīšanu un visa veida komunikāciju…

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem parasti patīk dalīties ar informāciju un visi tās ieguves veidi ir labi. Viņam gribas visu zināt, un tas nebūt nav slikti. Tas nozīmē arī to, ka reizēm var tikt pārkāpta godīguma robeža, lai šo informāciju iegūtu. Nereti Dvīņi ļauj otram domāt to, kā nav, lai uzzinātu reakciju un iegūtu informāciju par to, kā būtu, ja būtu. Dvīņi ir ļoti kustīgi un arī erudīti, viņiem pietiek kaut ko dzirdēt pa ausu galam, lai uzskatītu, ka pārzina šo lietu pilnībā. Un, viņi paši tic tam, ko stāsta, tāpēc ir gandrīz neiespējami pārbaudīt vai Dvīņi melo, vai patiešām pārzina un māk to, ko saka. Viņiem zināšanas stiepjas platumā, bet ne dziļumā, līdz ar to, tās ir visai virspusējas, lai gan paši to visticamāk neatzīs. Dvīņi ir daiļrunātāji, un pēc vārda kabatā nav jāmeklē, taču viņu inteliģence- gan emocionālā, gan prāta spējas, tiek attīstītas tikai tad, kad tiek īpaši stimulētas, tāpēc no apkārtējās Dvīņu vides lielā mērā ir atkarīgs, vai melošana attīstās, vai tiek izskausta jau bērnībā.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir lieli filozofi un, cik šī īpašība robežojas ar melošanu, ir atkarīgs no katra indivīda atsevišķi, taču lielākoties Strēlnieku filozofēšanai ir maz sakara ar reālo dzīvi. Viņi runā, taču reti kuras runas tiek īstenotas arī reālajā dzīvē.  Strēlnieki domā globāli un viņiem maz interesē sīkumi un detaļas. Viņu loma ir iedvesmot citus, iedvest optimismu un ticību nākotnei, līdz ar to, tā var gadīties arī pateikt to, kā nav- mērķa vārdā. Neskatoties uz Strēlnieku ideju pārpilnību, viņiem dzīves laikā ir jāmācās vairot intelektu. Iekšēja gudrība ļautu  labāk izšķirt robežas starp to pasauli, kādā viņi vēlētos dzīvot un starp to, kā ir patiesībā, jo viņu azartiskuma un viegluma dēļ, var zust realitātes izjūta. Tādos brīžos ir viegli samelot, lai gan Strēlnieks cieti tic tam, ko saka. Viņš vienkārši dzīvo tajā pasaulē, kādā gribētu, nevis tā, kā ir īstenībā.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji bieži vien savos spriedumos vadās pēc intuīcijas, viņi bieži vien nevar paskaidrot, kāpēc domā tā, kā domā. Zivis ir salīdzinoši viegli pakļaut maldiem, jo analītiskās spējas nav viņu stiprā puse.  Tā rezultātā viņi var izplatīt tādus pašus maldus arī tālāk. Viens no viņu problēmu risināšanas modeļiem ir vienkārša izvairīšanās. Taču, lai varētu izvairīties, ir nepieciešams kāds attaisnojums, kas bieži vien neatbilst patiesībai. Zivīm ir vieglāk samelot, nekā pateikt taisnību, it sevišķi, ja runa ir par nopietniem jautājumiem, jo vienīgā lieta, kas visvairāk viņām nepatīk, ir saskaršanās ar ļoti neglītu, sāpīgu patiesību. Zivīm ir vājas analītiskās spējas, taču labas spējas informāciju sintezēt un saprast tās jēgu, vēstījumu. Taču, tā kā sausa loģika nav viņu stiprā puse- sarunās var iezagties minējumi, iemesli un nākotnes redzējums, kas ir diez gan utopisks un drīzāk atbilst tam, kā viņi gribētu, lai būtu, nekā tam, kā ir patiesībā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru