Sieviešu draudzības horoskops: īsta draudzība, izdevīgums vai sāncensība

Vai sieviešu draudzība patiešām eksistē? Astrologi apgalvo, ka jā, turklāt to var iedalīt trīs dažādos tipos, tāpēc mēs Tev piedāvājam uzzināt, kuru zodiaka zīmju pāri ietilpst katrā no šiem tipiem!

Šajā sieviešu draudzības horoskopā Tu uzzināsi visu patiesību par savām draudzīgajām attiecībām, tai skaitā arī to, kāds tad īsti ir šīs draudzības pamats.

Lasi vēl: Draudzības horoskops – 7 zodiaka zīmju pāri, starp kuriem ir visciešākā draudzība

Iespējams, ka, lasot šo horoskopu, Jūs atcerēsieties kādu savas dzīves situāciju un atradīsiet skaidrojumu draudzībai ar dažiem cilvēkiem Jūsu dzīvē, jo ne visas sieviešu draudzības ir balstītas uz īstu un patiesu draudzību, kas, protams, katrai no mums jau ir zināms!

 

1. Īsta draudzība

Tas ir pirmais draudzības tips, kas ir balstīts uz savstarpēju uzticību, mīlestību un sapratni. Šādā draudzībā nav ne skaudības, ne alkatības, jo šīs draudzenes viena pret otru izturas ar cieņu un sirsnību. Tā ir ideāla sieviešu draudzība, uz ko ir spējīgas šo zodiaka zīmju pārstāves: 

Mežāzis – Zivis

Jaunava – Vērsis

Skorpions – Zivis

Svari – Ūdensvīrs

Svari – Strēlnieks

 

2. Draudzība – izdevīgums

Šī sieviešu draudzība balstās un savstarpēju izdevīgumu. Piemēram, Jūs draudzējaties ar cilvēku tāpēc, ka tas Jums palīdz darbā, bet viņš ar Jums draudzējas tāpēc, ka vienmēr uzklausāt viņa žēlabas un palīdzat ar padomu. Šāda veida draudzība var pārtrūkt brīdī, kad otra puse vairs nesniegs to, kas vajadzīgs, tāpēc tā nav visai izturīga. Uz šādu draudzību ir spējīgas šo zodiaka zīmju pārstāves: 

Zivis – Lauva

Dvīņi – Ūdensvīrs

Jaunava – Auns

Strēlnieks – Vēzis

Skorpions – Jaunava

Vērsis – Dvīņi 

Dvīņi – Mežāzis 

 

Lasi vēl: Ar šīm 3 Zodiaka zīmēm parasti izveidojas vislabākā draudzība

 

3. Draudzība – sāncensība

Šī sieviešu draudzība balstās uz pastāvīgu konkurenci vienai starp otru. Tā var ilgt gadiem, līdz kāda vienkārši apstājas savā attīstībā. Šādai draudzībai ir ļoti stabils pamats, taču neskaidra nozīme. No vienas puses – tāda draudzība stimulē uz pastāvīgu izaugsmi, jo Jūs taču nevēlaties izskatīties sliktāk kā Jūsu draudzene, iegūt sliktāku darbu vai būt kopā ar mazāk veiksmīgu vīrieti, taču no otras puses – šāda draudzība bieži vien atņem enerģiju un spēku, jo Jums nepārtraukti jāmēģina savu draudzeni apdzīt. Šāda sieviešu draudzība var izveidoties starp šo zodiaka zīmju pārstāvēm:

Lauva – Skorpions

Lauva – Vēzis

Skorpions – Strēlnieks

Vērsis – Ūdensvīrs

Svari – Vērsis

Svari – Zivis

Mežāzis – Lauva

Dvīņi – Zivis 

Zivis – Jaunava

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aldonis Puskažociņš</cite>

    Tiešām sieviešu draudzība? Vai tad sievietes nav mātītes, kuras savā starpā konkurē par tēviņa nestā mamuta sulīgāko gabalu? Pirmā iemaksa par labu auto
    jau šogad? Skaista, vērtīga rotaslieta un izsmalcinātas smaržas sev, dāvanas
    tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no
    slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus. http://bit.ly/2fxj60V

Pievienot komentāru