Ja tavs draugs nedara šīs lietas, tad jūsu draudzība nebūs ilga

Cilvēki, kuri ir draugi uz mūžu pastāvīgi dara šīs septiņas lietas!

Nosūta pozitīvus ziņojumus

Tādus kā šie:

* “Kā tev sokas ar to sarežģīto lietu?” vai “Kā tev gāja pirmajā suņa dresūras nodarbībā?”, vai arī “Kā gāja eksāmenā?”

* Apsveikuma ziņojumi

* Brīvdienu sveicieni

* Smieklīgi atmiņu uzplaiksnījumi vai fotogrāfijas

* “Ko dari?” ziņojumi

Redzēšanās vismaz reizi 15 dienu laikā

Neļauj paiet vairākiem mēnešiem, līdz atkal tiecies ar draugiem. Kādā pētījumā noskaidrots, ka draugi, kuriem ir ilgstošas attiecības satiekas vismaz reizi 15 dienu laikā.

Piezvani draugam, ja viņš tev zvanījis

Ja kāds draugs tev zvanījis, sazinies ar viņu tuvāko 24 stundu laikā. Analizējot 2 miljonu cilvēku zvanus, zinātnieki secināja, ka viens no noturīgu attiecību pamatnosacījumiem ir pārzvanīšana draugam, kurš tev zvanījis.

Palīdzi draugiem svinēt patīkamus notikumus

Vienalga vai tā ir skolas pabeigšana, jaunas mājas iegāde, bērna piedzimšana, automašīnas tiesību iegūšana vai paaugstinājums darbā, palīdzi to godam nosvinēt. Iegādājies nelielu dāvanu, dodies ar viņu vakariņās vai vienkārši piezvani viņam un saki, lai viņš visu izstāsta sīkāk.

Lasi arī: Vīrieši uz tevi būs kā traki, ja ievērosi šo vienu principu!

Atbalsti draugus grūtās situācijās

Viena no trim galvenajām īpašībām, kuru cilvēki meklē draugos ir atbalsts. Ja brīžos, kad kādam sokas smagi, viņam ir atbalstoša drauga plecs, šis cilvēks spēs ar visu tikt galā daudz labāk. Kādā pētījuma noskaidrots, ka labākā drauga klātbūtne kādā nepatīkamā notikumā ļauj samazināt stresu. Kā arī īsziņas saņemšana pēc operācijas samazina pacienta sāpes.

Atzīmes “man patīk” atstāšanas vietā uzraksti kādu komentāru

Tieša komunikācija sociālās saziņas vietnēs Facebook, Twitter un Instagram ļauj cilvēkiem kļūt tuvākiem un samazināt vientulību.

Atceries par dzimšanas dienas apsveikumu

Tuvākos draugus dzimšanas dienā noteikti apsveic piezvanot vai nosūtot viņiem apsveikuma kartiņu. Ja tas iespējams, organizē dzimšanas dienas pasēdēšanu. 85% amerikāņu atzina, ka jūtas īpaši, ja kāds velta pūles, lai tiktu svinēta viņu dzimšanas diena.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru