Kā atjaunot uzticību attiecībās?

Palūkojies uz lietu kopumu

Plaša un daudzveidīga perspektīva nepieciešama, lai atpazītu nelielus un lielus pārkāpumus. Tevis krāpšana ir pavisam kas savādāks kā vakariņu kavēšana. Tev pašam jāizsver otra cilvēka rīcības nopietnums un tas, kā tu uz to reaģē.

Ņem vērā visu, ko saka pāri nodarījušais cilvēks. Ieklausies viņā, centies palūkoties uz situāciju kā vienu veselu. Cik emocionāls tu šobrīd esi? Vai tu spēj intelektuāli un emocionāli uztvert visu? Vai tu tici šī cilvēka stāstītajam?

Procesa laikā neiedragā savu pašvērtējumu

Piedošana nav vājam vai dumjam cilvēkam piemītoša īpašība. Neļauj, lai izpratne un līdzjūtība tiktu izmantota pret tevi. Ja cilvēks turpina savtīgi izmantot tavu uzticēšanos, tu ievēro sistemātisku darbību, pārtrauc to nekavējoties. Mēs visi pieļaujam kļūdas. Veids, kādā mēs ierobežojam kļūdu izraisītās sekas iemāca mums apzināties to nopietnumu. Nav nepareizi atzīt, ka piedošana kādam bija kļūda.

Nepiesauc pagātni!

Ja jūs abi esat nolēmuši labot attiecības, tad tev jābūt gatavam nodoties šī ceļa īstenošanai. Tev nav jāaizmirst notikušais, bet daļa no piedošanas nozīmē, ka tu neizmanto pagātni, lai darītu ļaunu citam cilvēkam vai gūtu labumu sev.

Paud savas jūtas

Negaidi, ka līdzcilvēks nāks klajā ar sarunu par kaut ko, kas tevi uztrauc. Paud savu nedrošību un jūtas. Runā par to, kas liek tev satraukties. Sper soli atpakaļ, lai saprastu, ko tas nozīmē tavās attiecībās. Tiklīdz būsi veltījis laiku, lai visu apdomātu, pārrunā to ar otru cilvēku.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru