Kā atrast īstu mīlestību, ja esi introverts (un ienīsti randiņus)

  1. Neesi pārsteigts, ja tevi pārprot. Jo tas notiks.

Intravertiem ir dziļas iekšējās pasaules. Patiesībā tādas ir visiem, bet introvertu iekšējām pasaulēm ir grūtāk piekļūt. Tādēļ sākumā tevi, ļoti iespējams, nepamatoti uzskatīs par kautrīgu, nūģīgu vai iedomīgu. Atceries, ka ikviens, kurš ir tava laika vērts, papūlēsies drīz vien saprast, ka tā nav taisnība. Un nedomā, ka tev jātēlo ekstraverts, lai iederētos kompānijā.

  1. Ja piedzeršanās pārpildītā bārā nav tava mīļākā nodarbe, atceries, ka randiņi divatā, aci pret aci, ir lieta, kurā introverti spēj patiesi spīdēt!

Šādi tu vari uzdot otram cilvēkam visus sev interesējošos jautājumus un uzsākt vērtīgu diskusiju. Šādi otrs uzzinās, kas tevī patiesībā slēpjas.

  1. Satiecies tikai ar cilvēkiem, kuriem patiešām, tavuprāt, ir potenciāls, nevis kuri tikai labi izskatās uz papīra.

Ja tu neesi drošs, vai ir vērts ar kādu doties uz randiņu, vispirms parunājies pa telefonu. Jau pēc neilgas sarunas tu sapratīsi, vai tas ir tā vērts vai nav. Esi izvēlīgs! Attiecībā uz cilvēkiem, ar ko satiecies, kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti!

  1. Ietaupi laiku, ķeroties pie lietas.

Dziļas sarunas ir introvertu talants. Nepūlies runāt par sīkumiem un uzdot savam randiņa partnerim jautājumus, kas tevi patiesi interesē – jautājumus, kuru atbildes palīdzēs tev saprast, vai vēlies satikties ar šo cilvēku. Negaidi līdz trešajam vai piektajam randiņam, lai saprastu, ka jums ir atšķirīgas vērtības un tomēr neesat piemēroti viens otram. Ja tas tā ir, pārliecinies par to jau sākumā.

  1. Neizslēdz ekstravertus kā iespējamos partnerus.

Arī ekstraverti var būt lieliski partneri un vērtīgi sarunu biedri. Introverta-ekstroverta attiecības strādā lieliski tikmēr, kamēr ekstroverts respektē tavu vajadzību pēc vienatnes šad tad un atgūšanās no socializēšanās.

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru