Kā kļūt par labu mīlētāju? – Uzzini ar šiem padomiem

Kaut arī labam mīlētājam ir jāmāk veidot un uzturēt satraucošas seksuālās attiecībās, un tādēļ jāiepazīst un jāapgūst dažādas seksuālās darbības, mīlētāju galvenais uzdevums ir un paliek apmierināt vienam otra emocionālās vajadzības. Īsta laime seksuālajās attiecībās nebūt nav tieši saistīta ar partneru tehniskajām spējām vai fiziskajām īpašībām; laime ir atkarīga no tā, cik ļoti jūs esat apmierināti ar savu un sava partnera/partneres seksualitāti.

Seksuālās regulācijas procesi organismā spēj pilnībā ieslēgties tikai tad, ja partneri viens otram šķiet pievilcīgi kā konkrētas personības, nevis tikai kā pretējā dzimuma pārstāvji. Paļaujoties uz pieķeršanos, vaļsirdību un atklātību, partnerim kopīgi jāveido un jāattīsta sava seksualitāte, nemitīgi paturot prātā, kas katram patīk vai nepatīk.

Vīrieši bieži piemirst, ka sieviete ir gan sentimentāla, gan jutekliska, ka viņas priekšstatos par mīlēšanos obligāts un neatņemams ir emocionālais ievads ar maigiem glāstiem. Lai šīs jūtas atsvaidzinātu, ir vērts atsaukt atmiņā laiku, kad jūs viens otru iemīlējāt un kad pilnai laimei pietika ar to vien, ka jūs atradāties viens otram blakus. Un visticamāk, ka tajā laikā, katrs pieskāriens bija dārgs, maigs glāsts un skūpsts – vēl jo vērtīgāki.

IR JĀSARUNĀJAS

Neviens no mums nespēj tikai tīri instinktīvi nojaust, ko vēlas mūsu partneri. Mums katram pašam ir jāstāsta, kas mums patīk un kas mums nepatīk. Tāda saruna ir nepieciešama! Ir gandrīz neiespējami izveidot labas seksuālās attiecības, atklāti neizrunājoties.

Ikvienam no mums ir jāpasaka savam partnerim, kādi glāsti mums sagādā prieku un kādi mums nav patīkami. Ja kaut kas mūs sevišķi uzbudina, vai tieši otrādi – izraisa sāpes – tas vienmēr jādara zināms partnerim.

Ja vēlaties no savām seksuālajām attiecībām gūt prieku, tad nepieciešama pilnīga jūsu abu iesaistīšanās un līdzdalība. Lai divi cilvēki spētu pilnībā izbaudīt viens otra tuvību, abiem jāspēj saņemt otra dāvāto prieku un jāspēj šo prieku arī sniegt partnerim. Vislabākā seksuālā saskaņa ir pāriem, kas pilnīgi atdodas viens otram. Labas seksuālās attiecības ir tādas, kurās tiek ne tikai ņemts, bet arī dots.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru