Kā pārstāt kādu mīlēt, izmantojot vienkāršu psiholoģisku metodi

Ņem vērā, ka pēc šķiršanās vienmēr būs lietas vai vietas, kuras atgādinās tev par bijušo mīļoto. Tas var būt restorāns, kāds ēdiens, vai pat konkrēts laiks. Tava bijusī otrā pusīte bija daļa no tavas dzīves, tādēļ ir normāli, ka tev daudz kas par viņu atgādina.

Lai aizmirstu bijušo mīlestību, jāiznīcina ar to saistītās asociācijas.

Tev jāpārstāj asociēt konkrētas vietas, ēdieni un citas lietas ar savu bijušo mīlestību. Piemēram, ja tu kopā ar šo cilvēku bieži apmeklēji kādu konkrētu restorānu, pēc šķiršanās ir sāpīgi apmeklēt šo vietu, jo tā atgādina par šķiršanos. Tā vietā, lai izvairītos no šīs vietas kā no nepatīkamas slimības, tev vajadzētu iedomāties par tā jauko atmosfēru un gardajiem ēdieniem.

“Katra pozitīvā atmiņa, kuru piesaisti negatīvajam iespaidam, samazina sāpes,” Klarks skaidro.

Turpini veikt šo vingrinājumu ikreiz, kad saproti, ka vēl jūti negatīvismu pret šo vietu un katru reizi nepatīkamās sajūtas mazināsies un tiks aizstātas ar pozitīvām emocijām.

Klārks ir pārliecināts, ka visi nespēj vienlīdz vienkārši apgūt un izmantot šo paņēmienu. Tādēļ, tev jāpieņem sāpes, kuras jūti pēc šķiršanās un galu galā jāturpina dzīvot, cenšoties neasociēt visas lietas ar savu bijušo.

“Jo vairāk tu pārdzīvosi par sāpēm, jo dziļāk savā zemapziņā tu tās iespiedīsi, tādējādi padarot visu vēl sarežģītāku un grūtāk,” viņš papildina.

Tādēļ pieņem sāpes un ļauj sev kādu laiku skumt. Galu galā, tev jāceļas augšā un jādodas tālāk. Pirms tu to pamanīsi, mīlestība, ko jūti pret bijušo mīļoto kļūs tik vien kā par attālu atmiņu.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru