Kā salabt pēc strīda? 6 paņēmieni, kas tev noderēs

1.Baudiet seksu!

Kāda jēga no strīda, ja tam neseko lielisks „salabšanas sekss”? Strīda laikā abi partneri ir iekarsuši, aizrāvušies – emocijas gūst augstas notis. Tādēļ, pēc tam, kad viss pateikts, labākais veids, kādā atbrīvoties no spriedzes, ir labs un aizrautīgs sekss.

2.Vienojieties!

Bieži vien strīdi rodas no tā, ka katrs no jums vēlas ko citu. Varbūt tas rodas no tā, ka jūs nevarat izvēlēties kādu filmu skatīties vai varbūt jūs abi gribat pēdējo kūkas gabalu.. Mazāks vai lielāks – strīds paliek strīds, kas pelnījis izlīgumu. Un izlīgums ir panākams, ja jūs abi apsēžaties un cenšaties vienoties par labāko, iespējamo risinājumu.

3.Atvainojies!

Nav viegli atzīt savas kļūdas un uzņemties atbildību par savu rīcību. Vairumam cilvēki šis process sagādā grūtības un neraisa prieku. Bet tieši tādēļ ir drosmīgi, ja tu spēj atvainoties. Tu neesi perfekts un tu mēdz pieļaut kļūdas. Teju ikviena kļūda ir pārdzīvojama un cilvēks, kas cietis, spēs tev piedot, bet, lai tas notiktu, tev ir jālūdz piedošana. Atvainošanās ir solis pareizajā virzienā.

4.Sniedz partnerim laiku un telpu, ja nepieciešams, sniedz to arī sev.

Vēl viens labs veids, kādā padarīt situāciju labāku, ir dot mīļotajam laiku. Dažiem cilvēkiem ir nepieciešams laiks vienatnē, lai sakārtotu domas un prātu, tādēļ ir svarīgi sniegt šo laiku un telpu. Jo teicienā „Ja tev nav nekas labs sakāms, nesaki neko!” ir sava taisnība.. pēc pārdomu laika situācija šķiet skaidrāka un loģiskāka, tādējādi arī iespējas salīgt ir labākas.

5.Saproti, ka ne vienmēr iespējama piekāpšanās.

Ne katrs strīds beidzās ar pareizo atbildi vai risinājumu. Gadās arī tā, ka katram no jums ir sava taisnība, kas šķiet nelokāma. Jūs varat saprast, ka neesat vienojušies, lai dotos tālāk. Bet, lai tas notiktu, tev ir jāatlaiž strīds un jāapsola sev, neturēt ļaunu prātu.

6.Piedāvā miera izlīgumu.

Ikviens mīl miera izlīgumu. Labs veids, kādā atgūt mīļota cilvēka sirdi pēc liela strīda ir tieši miera izlīgums. Vai nu tas būtu ar roku rakstīts vai mutiski izteikts. Nauda nespēj nopirkt laimi, bet, iespējams, tā spēj nopirkt ko tādu, kas vēsta par mieru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru