Kā tas ir – satikt savus īstos vecākus, ja esi adoptēts? Patiesi stāsti

1.VIŅA IZRĀDĪJĀS PAVISAM TRAKA…

Es esmu satikusi savus īstos vecākus, jo tika adoptēta 10 gadu vecumā. Mani pieņēma mana tante un onkulis, jo mana māte nebija garīgi pieskaitāma, bet tēvs vienkārši nebija piemērots tēva lomai. Es pilnībā pārtraucu jebkādus kontaktus ar māti, kad biju 11 gadus veca. Kad sasniedzu pilngadību, viņa centās ar mani sazināties. Es piekritu. Bet jau tikšanās dienas laikā to nožēloju – viņa kļuva traka un, manuprāt, mani apdraudēja. Ar to es pārtraucu kontaktus pavisam.

2.TĀ BIJA VĒRTĪGA PIEREDZE…

Kad tiku adoptēta, biju tikai dažas dienas veca. Mani bioloģiskie vecāki vēl bija augstskolā. Par laimi arī mana māsa (no cita tēva, bet tās pašas mātes) bija adoptēta tajā pašā ģimenē, kurā es.

Nesen mēs nodibinājām kontaktus ar visiem trim bioloģiskajiem vecākiem. Manas bioloģiskās mātes ģimene ir pavisam citādāka no manas ģimenes, kurā esmu augusi. Bet mēs spējam saprasties, ik pa laikam tiekamies brīvdienās. Manas māsas bioloģiskais tēvs nemaz nezināja par viņas eksistenci. Viņi abi satikās, kad manai māsai jau bija 29 gadi un pašai savi bērni. Bet arī viņi satiek labi un reizēm satiekas. Mans bioloģiskais tēvs ir jauks vīrs, bet mazliet padumjš, mums nav par ko runāt, tādēļ arī tiekamies reti. Viņam ir ģimene, kas par mani nezina, tādēļ arī tas ir sarežģījums.

Tā ir bijusi interesanta pieredze. Ja kāds vēl domā, vai uzmeklēt savus bioloģiskos vecākus, es ieteiktu to darīt. Jūs pārtrauksiet domāt, kādi viņi varētu būt, uzzināsiet patiesību un, cerams, gūsiet labi pieredzi.

3.VIŅA CENTĀS PANĀKT, KA ES IZKRĪTU NO KOLEDŽAS…

Es tiku adoptēta četru gadu vecumā. Mana māte bija agresīva un neparedzama. Pirms pāris gadiem viņa centās atkal-iekļūt manā dzīvē. Guvusi iespēju, viņa sāka izdomāt dažnedažādus stāstus. Mans mīļākais – viņa esot ugunsdzēsēja, kas piedalījās 11.septembra terora akta glābšanas operācijā un ir vienīgā izdzīvojusī no savas vienības. Kas ir vēl sliktāk – viņa centās panākt to, lai es izkristu no koledžas un, neveiksmju pārņemta, pārvāktos pie viņas uz dzīvi. Drīz man tas viss apnika un es pārtraucu ar viņu kontaktēties.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru