Kā zināt, vai tu kādu mīli?

Mīlestība sastāv no daudzām izvēlēm. Pirmā izvēle ir atkarīga no daudziem faktoriem, tai skaitā jūtu ķīmijas, principu, loģikas, humora izjūtas, inteliģences, ķermeņa uzbūves, utt. Sarakstu var turpināt un turpināt un katra faktora svarīgums ir atšķirīgs dažādiem cilvēkiem. Skatoties uz šiem faktoriem, mēs nolemjam, vai uzsākt procesu līdz mīlestībai vai ne.

Bet, tāpat, kā lidojot ar lidmašīnu, pastāv turbulence. Strīdi, nesaprašanās, mazie sīkumi, kas tevi kaitina otrā cilvēkā. Tu sāc prātot, vai esi izdarījis pareizo izvēli. Brīdī, kad sāc šaubīties, tev atkal jāizdara izvēle – turpināt lidojumu kopā vai arī lēkt ārā no lidmašīnas. Arī šī izvēle ir atkarīga no tūkstošiem faktoru. Ja tu izvēlies izlēkt, baisais lēciens tevi padarīs vai nu stiprāku vai arī pagalam nomāktu. Bet agrāk vai vēlāk tu atkal atradīsies lidostā, gatavs kāpt nākamajā lidmašīnā. Atkal jaunu izvēļu priekšā.

Mīlestība – tas nozīmē katru dienu veikt izvēli. Turpināt procesu vai nē. Turpināt mīlēt vai lēkt. Tas arī viss, tik vienkārši. Tas nenozīmē, ka tev visu laiku jājūt iemīlēšanās sajūta. Izvēle turpināt mīlēt nav sajūta; tā ir darbība.

Tātad, kā tu zini, vai tā ir mīlestība? Tas nav pareizais jautājums. Jautājums ir: Vai tu izvēlies mīlēt šo cilvēku? Ja atbilde ir jā, mīli tik stipri, cik vien spēj. Mīli ar visu, kas tev ir.

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru