Kāds vīrietis katras zodiaka zīmes sievietei NAV vajadzīgs – ja satiksies, būsi nelaimīga

Vēzis

Viņš neieklausās tevī. Tev piemīt maiga dvēsele un lai arī tu no visas sirds vēlies palīdzēt citiem, tev blakus jābūt tādam cilvēkam, kurš tev var palīdzēt. Ja tavs mīļotais vīrietis tāds nav, tad tev nevajadzētu viņu izvēlēties turpmākajām attiecībām.

Lauva

Viņš labprātāk pievērš uzmanību citām lietām, nevis tev. Skaidrs, ka tu nevari un nevēlies būt viņa uzmanības centrā visu laiku, tomēr, ja viņš esot mājās labprātāk pievēršas videospēļu spēlēšanai nevis savam tuvākajam cilvēkam, tad ir pienācis brīdis apsvērt to vai tiešām tev šāda veida attiecības ir nepieciešamas.

Jaunava

Viņš nespēj remdēt tavu kāri pēc dziļi dvēseliskām sarunām. Jūs runājat tikai par virspusējām lietām un tu saproti, ka viņam visai bieži trūkst jaunu ideju par ko diskutēt. Pat tad, ja sākotnēji tu mēģināsi savu otro pusīti pārliecināt, ka tev šīs liets nav svarīgas, laika gaitā tas tevi sāks tracināt arvien vairāk un vairāk.

Lasi vēl: Uzzini savas dzīves nozīmīgākos gadus, atbilstoši horoskopam

Svari

Viņš ir pārlieku noslēpumains. Grūti justies tā, it kā jūs spēlētu vienā komandā, ja tu bieži vien nezini, ko viņš dara vai ko domā, patiesībā tu lielākoties dzīvo neziņā par savām attiecībām. Tas ir tikai laika jautājums, kad tas liks tev jukt prātā.

Skorpions

Viņš nespēj definēt savas jūtas pret tevi. Ja viņš nav atklājis savas patiesās jūtas, tad kā gan tu vispār vari viņam uzticēties? Tu labi apzinies, ka šāds “tipiņš” beigu beigās salauzīs tavu sirdi.

Strēlnieks

Viņš labprātāk sēž mājās visu dienu neko nedarīdams. Dažiem cilvēkiem dikti iet pie sirds slinki pavadītas brīvdienas, tomēr tu nebūt neesi mājās sēdētāja. Ja viņam labāk patīk vārtīties gultā līdz vēlai pēcpusdienai nekā doties jaunos piedzīvojumos, tad drīz vien tu jutīsies kā plēsta uz pusēm un spiesta izvēlēties starp savām un viņa vēlmēm.

Lasi arī: Pieci neticami precīzi punkti par katru zodiaka zīmi

Mežāzis

Viņš ir pārlieku bērnišķīgs. Nav šaubu, ka tev arī patīk pasmieties par muļķībām, toties ar divpadsmitgadnieku tu negrasies satikties. Pat tad, ja tas liks tev izklausīties pēc uz vietas sēdētāja vai jautrības nīdējas, tu labprātāk satiktos ar vīrieti, kurš jau savu dzīvi vairāk vai mazāk ir salicis pa plauktiņiem.

Ūdensvīrs

Viņš nespēj turēt tev līdzi. Tu skrien riņķī un apkārt, turklāt, lai arī tev nav nepieciešams tāds pats cilvēks kāds esi tu, jums noteikti jābūt zināmai līdzībai – tev noteikti vismaz nepieciešams kāds, kurš tevi saprot. Ja jūs nevarēsiet izrunāties, tu būsi pirmais, kas dosies projām.

Zivis

Viņš ir emocionāli atsvešināts. Viss, ko tu vēlies ir nojaukt starp jums esošo sienu, tomēr viņš metas bēgt tiklīdz tu tuvojies. Lai arī no sākuma šī pakaļ skriešana šķitīs izaicinājumam līdzīga, vēlāk tu sapratīsi, ja dzīšanās pēc mīļotā cilvēka raisa tevī paniku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru