Tava laulības dzīve – Apraksts katrai zodiaka zīmei

Noskaidro, kāda laulības dzīve gaidāma katrai zodiaka zīmei, cik labi vīri vai sievas iznāk no katras zīmes, un kādi vecāki viņi varētu būt! Plašs apraksts, kas ietver visu, kas tev par to jāzina!

 

AUNS

Kā izrādās, no Auniem iznāk labi vīri un sievas, vienmēr gatavi rast kompromisus attiecībā pret ģimeni. Kopumā Auns laulībā ir gatavs kā dot, tā arī ņemt, tomēr lielas problēmas var sagādāt viņa egoisms. Nereti sanāk sāpināt sev pašus tuvākos, pat speciāli to nedarot vai neapzinoties.

Saistībā ar bērniem vienmēr gatavs palīdzēt un sniegt maksimālu atbalstu. Aunam noteikti jāsniedz viņām tik ļoti nepieciešamā brīvība, kā arī jāļauj meklēt piedzīvojumus, tas ir lielisks veids, kā satuvināties ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi.

Auns būs labs vīrs vai sieva, jo viņam piemīt aizrautība un kaisle. Viņš vienmēr radīs kompromisu attiecība pret savu ģimeni. Kā vecāki Auni spēs tikt galā ar saviem bērniem un pārlieku nesatrauksies, ja kādam no tiem neveiksies mācībās vai pārbaudes darbos. Ja bērni nespēs tik galā ar to, ko vecāki no viņa sagaida, Auns pārņems grožus savās rokās un palīdzēs, kā vien spēs. Tomēr jāņem vēra, ka Auns nav labi zināms savas pacietības dēļ… Visai iespējams, ka viņš var pateikt vai izdarīt lietas, kuras pēcāk nožēlos.

Visā visumā Auns laulības ietvaros ir gatavs kā dot, tā arī ņemt. Tas neliecina par vispārēju stabilitāti, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvim iestājas brīži, kuros viņš ir gatavs tikai un vienīgi ņemt no sava partnera, neko nesniedzot pretī. Tomēr, kad Auns ir gatavs dot, viņš jūtas neadekvāti. Šajā brīdī viņš atkārtoti novērtēs esošo situāciju un prātos vai patiesi ir sniedzis savai otrajai pusītei visu, kas pienāktos. Tas galvenokārt notiek tādēļ, ka Aunā mājo milzīgas enerģijas rezerves.

Vēl kāds problēma, ko slēpj šī zīme ir egoisms. Viņš izdara savam mīļotajam cilvēkam pāri nemaz neapzinoties, kā rīkojies un, ka sāpinājis sev tuvāko cilvēku. Šī neapdomība un pārgalvība Aunam šķiet tik pat dabiska kā egoisms, kad viņa mīļotais cilvēks pēc neglaimojošo vārdu uztveršanas piedzīvos nepatīkamu jūtu uzplūdu, Auns būs par to pārsteigts. Aunam noteikti jāsniedz viņām tik ļoti nepieciešamā brīvība, kā arī jāļauj meklēt piedzīvojumus, tas ir lielisks veida, kā satuvināties ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi.

Lasi arī: Tavs dzimšanas gads un Zodiaka zīme: Ko tas par tevi spēj pavēstīt?

VĒRSIS

Viņš noteikti smagi strādā pie karjeras stabilizēšanas un pēc laulībām viņš vairs gadiem ilgi negrasās darīt neko pārgalvīgu. Šajā zīmē dzimušie ir stabili, uzticami un meklē drošu patvērumu. Pirms ievākšanās kopā ar partneri, viņam noteikti bijis savs dzīvoklis.

Vērsis savai ģimenei vēlās sniegt visu, kas vien nepieciešams, kā fiziski, tā arī emocionāli. Tas tādēļ, ka viņam patīk atrasties harmoniskā vidē, kurā tiek sniegts atbalsts un nav spriedzes.
Laulības dzīvē Vērsim ieteicams pievērst īpašu vērību skaudībai un pozitīvismam. Vēršiem, it īpaši šajā zīmē dzimušajiem vīriešiem, vajadzētu ierobežot sīkumaino un noniecinošo attieksmi pret citiem.
Sievietes, kas dzimušas Vērša zīmē uzskata, ka laulībā svarīgākā ir bērnu radīšana. Bērniem šādā ģimenē nekā netrūks, bet sieviete-Vērsis noteikti ieaudzinās cieņu pret vecākiem, kā arī liks tiem būt paklausīgiem. Šī sieviete īpaši neiedziļināsies, lai emocionāli izprastu bērnus vai pat savu partneri. Gal galā, ja jau šiem cilvēkiem nekā netrūkst, vai viņiem maz būtu jāļauj par kaut ko sūkstīties?
Vērši itin bieži jūtot mīlestību pret cilvēku, izvēlas to skaļi neslavināt. To viņu mīļotie cilvēki noteikti jau zina. Protams, tā nav pareizā izvēle, jo cilvēkiem nepieciešams šo jūtu apstiprinājums biežāk kā reizi gadā.

Lasi vēl: Laulību numeroloģija: uzzini savu kāzu datumu

DVĪŅI

Jāsāk ar to, ka Dvīņi noteikti apsvērs visus aspektus, pirms nolems apprecēties, jo vēlāk viņus var skart panikas lēkme par to, ka uz visiem laikiem atņemta viņu neatkarība un brīvība.Dvīņi necieš rutīnu un viņi ātri tiek garlaikoti, tieši tādēļ būtu labi, ja viņa partneris ikdienā sniegtu viņam zināmu motivāciju.

Laulības dzīvē svarīgs ir līdzsvars – Dvīņi ir entuziastiski noskaņosi, patīkami un spēj dažādas situācijas uztvert ar humora izjūtu.

Dvīņi ir labi partneri, tomēr viņiem vajadzētu izvairīties no nezināmā meklēšanas un jaunu lietu izpētes, kas var novest pie visu iegūto lietu zaudēšanas vienā acumirklī.

Dvīņi noteikti apsvērs visus aspektus, pirms nolems apprecēties, jo vēlāk viņus var skart panikas lēkme par to, ka uz visiem laikiem atņemta viņu neatkarība un brīvība. Patiesību sakot, ja Dvīņi patiesi vēlas, viņi var uzturēt lieliskas romantiskās attiecības. Viņiem lieliski padodas savu jūtu izteikšana bez kautrēšanās. Šīs zīmes pārstāvji spēj komunicēt dažnedažādos veidos, viņiem ir attīstīts garīgais un prātiskais intelekts. Dvīni bez grūtībām var mainīs savu skatu punktu uz lietām argumentētas sarunas laikā. Šajā zīmē dzimušajiem vajadzētu biežāk ieklausīties citos cilvēkos, kā arī neuzspiest citiem kādu konkrētu viedokli.

Dvīņi attiecībās un laulībā meklē vienlīdzību un līdzsvaru. Viņi ir entuziastiski noskaņosi, patīkami un spēj dažādas situācijas uztvert ar humora izjūtu. Tas ir viens no iemesliem, kas padara Dvīņus daudz jauneklīgākus nekā viņi ir patiesībā, kā arī krietni pievilcīgākus citu cilvēku acīs.

Dvīņiem nepatīk rutīna un viņi ātri tiek garlaikoti, tieši tādēļ būtu labi, ja viņa partneris ikdienā sniegtu viņam zināmu motivāciju. Dvīņi ir gatavi daudz darīt, lai viņu ikdienas dzīve laulības ietvaros būtu labāka. Dažkārt šajā zīmē dzimušajiem derētu vienkārši nomierināties un atslābt, it īpaši brīžos, kad nenotiek nekas intensīvs. Dvīņi ir labi partneri, tomēr viņiem vajadzētu izvairīties no nezināmā meklēšanas un jaunu lietu izpētes, kas var novest pie visu iegūto lietu zaudēšanas vienā acumirklī.

Lasi vēl: Vislabāko sievu horoskops- ar nelielu sarkasma devu

VĒZIS

Šaubu nav – Vēžiem ir patiesi spēcīga kaislīgā puse, tomēr gatavi laulībām ir tikai tad, kad ir satikuši savu īsto partneri. Svarīga ir arī emocionālā, ne tikai fiziskā, saikne. Nav noslēpums, ka Vēža zvaigznājā dzimušās sievietes ir brīnišķīgas sievas saviem vīriem un neatkārtojamas mātes saviem bērniem.

Lai arī Vēzis darīs visu iespējamo, lai uzlabotu ģimenes dzīvi, neuzskati, ka viņam mazāk svarīga būs profesionālā attīstība. Patiesību sakot, viņi var būt lieli karjeristi, kuri visu dzīvi cenšas nodalīt darbu no privātās dzīves.

Vēži ir gatavi apprecēties tikai tad, ja satikuši īsto partneri. Vēzim ir laba saikne ar ģimeni, kā arī brīnišķīgi draugi… Emocionāla saistība patiesi priecē Vēzi. Pat tad, ja viņš dzīvo viens, Vēzis noteikti dara lietas ģimeniskā veidā.

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir lieliskas sievas un brīnišķīgas mātes. Lai arī Vēzis darīs visu iespējamo, lai uzlabotu ģimenes dzīvi, neuzskati, ka viņam mazāk svarīga būs profesionālā attīstība. Vēzis izmantos visas iespējas, kas tiks viņam sniegtas, viņš tic, ka darbs ir rīks, kas ļauj nodrošināt ģimenei komfortu.

Vēžiem ir kāda nopietna problēma, kasa sagādā grūtības un var izraisīt izdegšanu. Viņi vēlas smagi strādāt, lai pelnītu labu naudu ar kuras palīdzību apgādāt ģimeni, tajā pašā laikā Vēži vēlas arī pavadīt laiku kopā ar laulāto draugu/-dzeni un bērniem, kā arī veltīt laiku savu mīļāko ēdienu pagatavošanai, palīdzēt bērniem ar mājas darbiem un sagaidīt otro pusīti pārnākam no darba, ja to visu cenšas apvienot, agri vei vēlu cilvēks izdegs, ikdienā rīkojoties pāri savu spēku robežām.

Nav šaubu, ka Vēžiem ir spēcīga kaislīgā puse, kura ļauj attiecības saglabāt daudzus jo daudzus gadus. Kaisle un jutekliskums palīdz sniegt to, kas nepieciešams ģimenei, kā arī atrisināt visas radušās problēmas.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru