Kādu attiecību partneri vajadzētu meklēt zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

Sieviete – Vēzis

Tu esi ļoti emocionāla, tāpēc meklē tādu puisi, kurš ir harizmātisks un spēj nodrošināt emocionālo stabilitāti. Tu labāk izvēlēsies pavadīt vakaru mājās, nevis pie bāra letes, tāpēc pastāv iespējamība, ka iemīlēsies kādā no darba kolēģiem. Tu viņus redzi katru dienu un zini, ka uz viņiem var paļauties.

Vīrietis – Vēzis

Tu pastāvīgi meklē vecmodīgu cilvēku, kurš saprot patiesas romantikas jēgu: tādu, kura misija ir mīlēt un rūpēties par tevi. Viņa vienmēr būs blakus, vienmēr atbalstīs un uzmundrinās, un vēl viņai piemīt eņģeļa pacietība, uzklausot visas tavas kaprīzes un izturot tavas sliktā garastāvokļa lēkmes. Tas ir tas cilvēks, kurš sniegs tev pilnīgas drošības sajūtu.

Sieviete – Lauva

Tev patīk inteliģenti un radoši puiši, kuri spēj iedvesmot ar savu unikalitāti, entuziasmu, un apņēmību. Tev ir iedzimtas līdera dotības un vēlme izrādīties, tāpēc Tava ideālā vieta, kur meklēt otro pusīti, būtu sarkanais paklājs. Citiem ir jābeidz Tevi kritizēt par to, ka ierodies uz pasākumiem neaicināta.

Vīrietis – Lauva

Pareizais partneris ir tev līdzvērtīgs cilvēks visās attiecības. Tu nevēlies, lai tavs partneris izskatītos bālgans uz tava apburošā fona. Pat, ja tu ieņem centrālo vietu, šim cilvēkam jāizskatās tev līdzvērtīgam: smalki, lepni un pārliecinoši. Kaut arī tavam ideālajam partnerim ir jābūt spēcīgam cilvēkam, tam vienlaicīgi ir jābūt arī maigam un mīkstam, lai spētu tevi laikus nomierināt un uzmundrināt.

Lasi arī: Šo 4 zodiaka zīmju sievietes attiecībās ir visuzticīgākās

Sieviete – Jaunava

Tu izvēlies mākslinieciskus un emocionālus puišus, kuri novērtē Tavas rūpes un atbalstu. Daži puiši var izmantot Tavas labās īpašības, izbaudot to, cik daudz Tu dari viņu labā, bet paši neko nesniedzot pretī. Ja tā notiek, tad atrodi kādu citu, kurš Tev veltīs pietiekoši daudz uzmanības, kā arī apbērs ar dāvanām un komplimentiem, jo Tu tos esi pelnījusi.

Vīrietis – Jaunava

Tu sapņo,  ka tavs vislabākais partneris interesēsies par pētījumiem un ka viņam piemitīs analītisks prāts, bet tad tas izskatīsies pēc attiecībām pašam ar sevi. Patiesībā tev ir vajadzīgs kāds sabiedriskāks un sociālāks – tas ir, tāds, kurš liks tev iznākt gaismā un runāties ar cilvēkiem. Šis cilvēks izvilks tevi no tavām bruņām un iemācīs sajust dzīvi, un ne tikai lasīt par to.

Sieviete – Svari

Tavu uzmanību piesaista enerģiski, pašpārliecināti un ar līdera dotībām apveltīti puiši. Tava enerģija var izsmelt visus spēkus, tāpēc Tu novērtē puišus, kuri ir pietiekoši drosmīgi un pacietīgi, lai turētu Tev līdzi, pretējā gadījumā – Tev paliks garlaicīgi.

Vīrietis – Svari

Blakus tev ir jābūt spēcīgai sievietei, bet ne valdonīgai. Lieta jau nav par to, ka tu esi cilvēks, kuram patīk pakļauties, toties, tevi piesaista dominējošas personības, kuras spēj pieņemt sarežģītus lēmumus tavā vietā. Turklāt tādam cilvēkam ir jābūt absolūti pašpietiekamam, lai arī tu justos komfortabli, jo tu visu laiku centies visu un itin visā būt līdzsvarā.

Lai lasītu tālāk par atlikušajām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru