Kanālā TVPlay Sports un platformā TVPlay Premium Anglijas Premjerlīgas līderu duelis – Liverpool pret Manchester City

Šonedēļ kanāls TVPlay Sports un video satura platforma TVPlay Premium piedāvā Anglijas Premjerlīgas astotās kārtas spēles: Tottenham Hotspur – Cardiff City, Manchester United – Newcastle United, Southampton – Chelsea un Liverpool – Manchester City. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium!

Pēdējās nedēļas laikā Liverpool faniem par saspringtu spēļu trūkumu nevajadzētu sūdzēties. Jirgena Klopa komanda pagājušā sestdienā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Chelsea, trešdien ar 0:1 izbraukumā piekāpās Napoli UEFA Champions League mačā, un svētdien savā Anfield stadionā spēlēs ar Manchester City. Pepa Gvardiolas klubam pēdējo pretinieku vārdi nav tik skaļi, toties City izcīnījusi divas uzvaras – Premjerlīgā ar 2:0 pār Brighton and Hove un Champions League ar 2:1 pār Hoffenheim.

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:

“Nedēļas laikā Vemblija stadionā ar Tottenham Hotspur būs spēlējušas divas radikāli atšķirīgas komandas. Trešdien bijām liecinieki aizraujošam futbolam Champions League ietvaros, kur Pasaules TOP līmeņa meistarklasi mājiniekiem sniedza Barcelona ar Lionelu Messi priekšgalā, angļus apspēlējot ar 4:2. Savukārt sestdien galvaspilsētā ierodas Premjerlīgas pastarīši Cradiff City, kas demonstrē visprimitīvāko futbolu līgā, ko ļoti labi raksturo viņu 59% piespēļu precizitāte pagājušās sezonas Championship turnīrā. Neraugoties uz visu to, savainojumu novājinātajiem mājiniekiem nekas sestdien nav garantēts, jo pretinieks Vemblijā nāks ārā ar milzīgu cīņassparu un iedvesmu par katru cenu cenšoties tikt kaut vai pie viena punkta.”

Jānis Vuguls, TVPlay Sports komentētājs:

“Manchester United krīze kļūst arvien dziļāka un šobrīd nekas neliecina par to, ka Žuzē Mourinju izdosies šo situāciju atrisināt. Jau četras spēles pēc kārtas Sarkanie velni nespēj tikt pie uzvaras un ar katru spēli portugāļu trenerim kļūst arvien mazāk sabiedroto. Nav šaubu, ka kluba vadība šobrīd meklē alternatīvas galvenā trenera amatam un arī uzvara pār Newcastle United gaidāmajā spēlē Mourinju negarantēs palikšanu klubā. Vēl arī jāņem vērā tas, ka komandu iepriekšējā savstarpējā spēlē 11.februārī Ņūkāslā uzvaru svinēja Rafaela Benitesa padotiie.”

Oskars Morozovs, TVPlay Sports komentētājs:

“Lai arī Chelsea jaunais galvenais treneris Mauricio Sari pirms sezonas brīdināja, ka būs nepieciešami trīs mēneši, lai komanda sāktu demonstrēt futbolu, kādu vēlas itāliešu speciālists, tomēr Chelsea sezonu sākuši pārliecinoši, septiņās kārtās spēlējot bez zaudējumiem. Southampton tikmēr turpina demonstrēt pagājušās sezonas neizteiksmīgo sniegumu, un izskatās, ka Marks Hjūzs īsti netiek galā ar komandas pilnveidošanas uzdevumu – septiņās spēlēs uzvarēta tikai viena. Southampton uzvarējuši tikai vienu no pēdējām 14 Premjerlīgas mājas spēlēm, kamēr Chelsea zaudējuši tikai vienu no pēdējām 14 spēlēm, bez tam, Southampton zaudējuši Chelsea pēdējās sešās savstarpējās spēlēs. Šī statistika rada precīzu priekšstatu par komandu spēku samēru un iespējamo spēles iznākumu. Pēc loģikas jāuzvar Chelsea, taču vienreiz simts gados slotaskāts gan uzplaukst, gan izšauj. Kāpēc tas nevarētu notikt svētdien St.Marys stadionā?”

Anglijas Premjerlīga kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:

• Sestdien, 6.oktobrī, 16:50 Tottenham Hotspur – Cardiff City

• Sestdien, 6.oktobrī, 19:20 Manchester United – Newcastle United

• Svētdien, 7.oktobrī, 16:05 Southampton – Chelsea

• Svētdien, 7.oktobrī, 18:20 Liverpool – Manchester City

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru