Klusēšana – zelts! 4 zodiaka zīmes, kuras to lieliski apzinās!

Šīs četras zodiaka zīmes nemēdz būt īpaši runīgas…

Tas nebūt nenozīmē, ka ir visai grūti ar šīm zodiaka zīmēm komunicēt, tieši otrādi – viņi ir lieliski klausītāji!

SKORPIONS

Skorpioni zina – jo vairāk viņi klausās, jo vairāk uzzina. Kamēr visi apkārtējie bārsta savus noslēpumus, Skorpioni klusībā visu pieraksta.

Nav zināms, vai viņi kādreiz dzīvē šo informāciju izmantos pret kādu no šiem cilvēkiem, bet ir labi zināt ko tādu, kas var agri vai vēlu nospēlēt noteicošo lomu. Skorpioni reti kad impulsu vadīti kaut ko izspļauj ārā – visi viņu vārdi ir rūpīgi izrēķināti, lai iegūtu pēc iespējas lielāku efektu.

MEŽĀZIS

Mežāži ir pārāk aizņemti strādājot, tādēļ viņiem nav laika nenozīmīgām sarunām. Viņiem nerodas nekādas problēmas novadīt biznesa tikšanos vai sagatavot atskaiti, bet, ja viņiem nav ko teikt, kādēļ vispār kaut ko teikt?

Mežāži parasti ir daudz labāki rakstnieki nekā runātāji. Ja viņiem tiek dots laiks, lai sakārtotu savu runu, viņi ļoti veiksmīgi spēj noformulēt savu galveno domu.

VĒZIS

Vēžiem patīk privātums, tādēļ viņi saudzēs savas domas tāpat, kā viņi saudzē savas mājas. Taču viņi ciena cilvēkus, kas spēj viņus pilnībā saprast.

Ir jāpaiet laikam, kamēr Vēzis iemācīsies jums uzticēties, taču, līdzko jūs to izdarīsiet, uzzināsiet daudz ko jaunu no viņa sirds un domām.

VĒRSIS

Īsas sarunas, muļķīgi joki un vulgāra uzvedība ir kaut kas, kas atrodas tālu no Vērša būtības, taču viņi stundām var norunāt par mīļāko mākslu un citām vērtībām.

Tā kā Vērši dzīvo, lai izbaudītu visu caur savām maņām, viņi labāk ies un darīs, nevis stundām runās par kaut ko.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru