Kungiem: 8 veidi, kādos padarīt sievieti patiesi laimīgu

1.Plāno!

Kad vīrietis plāno kopīgās aktivitātes, piemēram, vakariņas sveču gaismā, brīvdienu ceļojumu, pēcpusdienas pastaigu, teju jebko, tas ir gandrīz tikpat romantiski, kā saņemt bildinājumu. Ieguldītais laiks parāda, ka vīrietis ir spējīgs investēt laiku un darbu attiecībās, kas, protams, ir brīnišķīgi (un to spēj novērtēt ikviena dāma)!

2.Spēj viņu uzklausīt!

Sievietes mīl ar ausīm – tā nu tas ir. Un situācijas, kurās vīrietis atgādina kaut ko sen teiktu, ļauj saprast, viņš tik tiešām klausās, nevis tikai dzird. Ieklausies, un sapratīsi, ko tava dāma patiešām vēlās.

3.Atklāj viņai savas vājības, emocionālo pusi!

Tas ir dziļi emocionāli un skaisti, kad vīrietis ļauj mums saskatīt viņa trauslo pusi, emocionālo. Spēja runāt par savām sajūtām, emocijām un pārdzīvojumiem liek sievietei justies novērtētai, atzītai – ja vīrietis viņai uzticas, sieviete ir gatava to sniegt atpakaļ dubulti.

4.Parādi ko spēj guļamistabā!

Cik gan laimīga spēj būt sieviete, kad vīrietis ir fantastisks guļamistabā? Gluži kā laimējusi lielo laimestu. Vīrietis, kas domā ne tikai par sevi, ir lielisks mīlētājs.. un sievietes to novērtē.

5.Gatavo – iejūties pavāra lomā!

Brokastis gultā vai vakariņas sveču gaismā.. sievietes mīlēs abus. Kad vīrietis ir daudzpusējs un prot arī gatavot, sieviete spēj priecāties, jo uz viņas pleciem vairs negulstas klišejiskais „sieviešu pienākums” – gatavot. Turklāt, redzēt vīrieti pie plīts ar priekšautu, tas ir diezgan piemīlīgi..

6.Kompromizē!

Kāds gudrais ir teicis, ka attiecības ir viena liela kompromisu māksla. Bieži vien vīrieši, gluži tāpat kā sievietes, mēdz būt neizsakāmi ietiepīgi, tādēļ dāmas patiešām novērtē, kad mīļotais ir gatavs kompromizēt dažādās situācijās.

7.Mīli arī viņas ģimeni!

Katra ģimene ir unikāla savā veidā, tādēļ tā ir māksla, pieņemt vājības un stiprās puses, īpaši, tikko ienākot ģimenē. Kad vīrietis spēj pieņemt mīļotās ģimeni, viņa jūtas laimīga, zinot, ka visi mīļotie spēj būt vienkopus.

8.Un reizēm atļaujies dominēt!

Dominance nav obligāti kas negatīvs. Tā ir arī sajūta, ka kāds ir spēcīgāks un spēj sniegt drošības sajūtu. Un sievietes bieži vien vēlās justies trauslas un sargājamas, tādēļ ir labi, kas blakus ir kāds, kas var pasargāt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru