Kurš vainojams pie nesaskaņām attiecībām – vīrieši vai sievietes?

Gan vieni, gan otri ir iestrēguši abpusējos aizvainojumos, mēģinājumos otru pusīti padarīt sev līdzīgu. Ilgodamies varenu jūtu, viņi viens otru ierauj drošā nāvē – bangojošo emociju viļņos. Bieži vien pirmās sāk apvainot sievietes vīrieti, domādamas, ka vīrs ir biezādains, bezsirdīgs, neattapīgs vai nemīlošs. Sākotnēji jokojoties, bet ar laiku jokpilnais tonis kļūst arvien asāks, jo, par spīti mājieniem un norādēm, vīrs nav sapratis vēlamo, nav labojies. Nav sācis mīlēt sievu tā, kā viņa pati to grib.

Tas, ko abas pārī iesaistītās puses parasti nesaprot, ir tas, ka katrs esam citādāki. Mums katram ir sava ideja par mīlestību, mīlēšanu un attiecībām. Mēs katrs esam nākuši šajā pasaulē, lai mācītos no citiem, bet neesam radīti, lai būtu viens otra kopijas.

Ja sievietes apjauš savu emociju līmeni un saprastu, ka neatrodas vienā punktā ar vīriešiem, viņas uz tiem neapvainotos un nedusmotos, bet gan būtu gatavas pamācīt, iedrošināt.

Bet nav pamats secināt, ka sievietēm vienmēr pietrūkst jūtas, bet vīriešiem – emocijas. Katrā sievietē mīt viņas tēvs – vīrieša gars, tātad jūtu līmenis. Un katrā vīrietī ir viņa māte – tātad sievietes gars, emociju līmenis. Pateicoties sava tēva garam, katra sieviete ir mērķtiecīga, un viņa pati redz savas dzīvības un dzīves dzīles. Pateicoties savai dvēselei, kurā mīt mātes dāvātais, katrs vīrietis ir nemierīgs un redz savas dzīves plašumus.

Daba mums ir dāvājusi visu, svarīgi tikai to saprast!

Vīrietis, kas uzlūko sievieti kā viļņu rotaļu jūrā, gūst pozitīvas emocijas. Gudrais zina, ka nemēdz būt sieviete bez emocijām. Gudrs vīrietis māca sievieti iziet jūtu līmenī un dara to gudri, bez pazemojumiem, piespiešanas vai salīdzināšanas ar citām sievietēm. Un sieviete dara tā, kā to dara vīrietis. Gudri liek vīrietim apjaust viņa jūtas, ļauj tām atklāties, strādāt attiecību labā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru