Latvijas Televīzija izsludina ideju konkursu 2019. gadam

Turpinot attīstīt Latvijas televīzijas (LTV) kanālu piedāvāto saturu, LTV aicina Latvijas mediju tirgū strādājošos profesionāļus piedāvāt savas izcilākās raidījumu idejas potenciālai īstenošanai 2019.gadā.

Iesniedzamajiem projektiem formas un satura ziņā jābūt multimediāliem. Ideju konkursa prioritārās tēmas ir multimediāli projekti bērnu un/ vai jauniešu auditorijai, dzīvesstila satura projekti, satīras žanra projekti, publicistikas žanra projekti un dokumentālā žanra projekti.

“Pateicoties ideju konkursam, LTV katru gadu atlasa labākos, radošākos un interesantākos satura projektus, ko tālāk realizējam un piedāvājam saviem skatītājiem un lietotājiem gan lineārājā TV, gan citās platformās. Katru gadu tiek attīstīti un realizēti ne mazāk kā 5 projekti. Meklēto ideju prioritātes ir definētas, taču vienlaikus esam atvērti arī citiem tematiskajiem virzieniem un žanriem. Konkursā aicināti piedalīties visi, kas redz kādas savas idejas attīstības potenciālu – atbilstību sabiedrības interesēm un LTV saturiskajam piedāvājumam,” norāda programmu direktore Jana Semjonova.

Konkursā var piedalīties juridiska vai fiziska persona, kam ir profesionāla pieredze mediju satura producēšanā. Konkursa pretendentiem jāiesniedz idejas kopsavilkums, projekta apraksts, kā arī projekta pašreklāmas un mārketinga plāns.

Ideju pieteikumi ar norādi “Ideju pieteikumi 2019. gadam” līdz šā gada 30. jūnijam jāsūta uz epastu [email protected]. Labāko, saistošāko ideju autoriem būs iespēja klātienē pārliecināt par konkrētās idejas novitāti un atblistību sabieriskā medija formātam.

LTV patur tiesības turpināt sarunas par projekta tālāku attīstīšanu ar vairākiem pretendentiem vai arī neatbalstīt nevienu no iesniegtajām idejām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru