Lielais dāvanu horoskops: ko vislabāk dāvināt katrai zodiaka zīmei?

VĒZIS

Vēzis ir ļoti jūtīga un tajā pat laikā arī ļoti noslēpumaina zīme, tāpēc izvēlēties dāvanu šīs zīmes pārstāvim nepavisam nav viegli!

Klusībā Vēzis noteikti cer, ka ar dāvanas izvēli trāpīsiet desmitniekā, lai gan savas vēlmes viņš pārāk neafišē. Protams, ka vislabāk būtu dāvināt to, par ko Vēzis patiešām sapņo, taču, ja Jūs neesat pārliecināti par savas dāvanas izvēli, eksistē vesela virkne dāvanu, kas Vēzim noteikti būs pa prātam!

Pirmkārt, tās ir dažādas skaistas lietiņas, ar kurām var izdaiļot savu mitekli vai izmantot saimniecībā. Vēži dievina visu, kas ir saistīts ar pagātni vai sens, tāpēc uzdāviniet šīs zīmes pārstāvim fotoalbumu vai arī kaut ko antīku – tas viņu noteikti ļoti iepriecinās! Neaizmirstiet arī to, ka Vēzis ir estēts, un arī dāvanas iesaiņojumam ir jābūt acīm tīkamam!

  • Tā kā Vēzis slēpj savas vēlmes, izvēlēties dāvanu šīs zīmes pārstāvim ir diezgan grūti, taču pacentieties, jo viņš tā vien gaida, ka Jūs tās uzminēsiet!
  • Nekādā gadījumā nedāviniet konservatīvajam Vēzim kaut ko, kas nav viņa stilā. Piemēram, apģērbu, ko viņš nenēsās, bet, pēc Jūsu domām, tas viņam piestāv. Vēzis tādā gadījumā var apvainoties, jo Jūs vēlaties viņu “uzlabot”, kas nozīmē to, ka nepieņemat viņu tādu, kāds viņš ir!
  • Nav fakts, ka Vēzis novērtēs Jūsu dāvanas oriģinalitāti, toties Jūs nekļūdīsieties, ja dāvināsiet viņam kaut ko, kas viņu ir iepriecinājis jau agrāk. Dāvana, kas Vēzim ir gājusi pie sirds jau iepriekš, patiks arī tagad!
  • Vēzis ir estēts, viņš loti smalki izjūt visu skaisto, tāpēc dāvanai noteikti ir jābūt gaumīgai.
  • Dāvanai nebūt nav jābūt praktiskai, jo dvēselē Vēzis ir romantiķis, kas nozīmē to, ka viņš būs sajūsmā arī par to, ja uzdāvināsiet viņam kastīti ar dzīviem tauriņiem vai nosauksiet viņa vārdā zvaigzni.
  • Vēzis dievina visu, kas saistīts ar pagātni, atmiņām un senatnīgumu, tāpēc dāvana retro stilā, kāds antikvārs priekšmets, labi ilustrēta vēstures grāmata vai senatnīgs fotoaparāts noteikti būs lieliska dāvanas izvēle!

Lasi vēl: Vēži mīlestībā; cilvēki, kuri meklē stabilitāti

  • Neaizmirstiet arī to, ka Vēzis mīl garšīgi paēst un mājas pasēdēšanas ģimenes lokā ir viņa jājamzirdziņš, kas nozīmē to, ka Jūs vienmēr varat dāvināt kaut ko, kas ar to saistīts – piemēram, traukus, tasīšu komplektu vai virtuves aksesuārus.
  • Māja – tā Vēzim ir pati svarīgākā, tāpēc viņš novērtēs jebkuru dāvanu, kas padarīs viņa “ligzdiņu” daudz komfortablāku, mājīgāku un skaistāku – vai tās būtu ērtas mēbeles, laba sadzīves tehnika, glezna vai kāda ne visai dārga, taču izsmalcināta figūriņa.

LAUVA

Lauva ir “saules” zīme, un šīs zīmes pārstāvji ir bezgala dāsni, tāpēc, iegādājoties dāvanu, noteikti neskopojieties, jo Lauva to pilnīgi noteikti nesapratīs!

Dārga dāvana Lauvas acīs ir žests, kas parāda to, ka Jūs viņu patiešām novērtējat. Tieši tāpēc tas Lauvai ir tik svarīgi!

Šīs zīmes pārstāvja dāvanai pilnīgi noteikti jābūt izsmalcinātai, lai par to varētu tīksmināties arī citi. Ja Jums trūkst līdzekļu kaut kam tiešām iespaidīgam, nopērciet šīs zīmes pārstāvim nelielu suvenīru, taču obligāti kāda slavena brenda un pēdējās kolekcijas.

  • Dāvanai obligāti ir jābūt dārgai. Karaliskā Lauva dāvina tieši tādas dāvanas, tāpēc arī pretī sagaida tieši to pašu. Lauva Jums noteikti piedos to, ka būsiet kļūdījies ar dāvanas izvēli, bet ne to, ka būsiet mēģinājis uz to ietaupīt.
  • Lauva mīl justies kā valdnieks. Ja šīs zīmes pārstāvis Jums kaut kādā lietā ir palīdzējis, uzdāviniet viņam kaut ko, kas saistīts ar šo notikumu vai vismaz kaut ko tādu, kas atsauktos uz viņu pašu – piemēram, dārgu gleznu šikā rāmī, kas taisīts speciāli viņam! Lauva būs sajūsmā!
  • Ja finanses nav pārāk daudz, uzdāviniet Lauvai kaut ko nelielu, bet simbolisku. Lai arī dāvana būs pavisam maza, toties “Givenchy” vai “Armani”!
  • Lauva noteikti novērtēs ne tikai pašu dāvanu, bet arī tās iepakojumu, tāpēc neekonomējiet arī uz tā!
  • Ļoti svarīgi, lai dāvanas pasniegšana notiktu ļoti svinīgos apstākļos, jo šis noteikti ir tas retais gadījums, kad atzinīgi vārdi būs tieši laikā!
  • Dāvanai nav obligāti jābūt praktiskai. Lauvu iepriecinās viss tas, kas izdaiļos viņa mitekli, izstaros greznību un labklājību.

Lasi vēl: Lauvas mīlestībā; cilvēki, kuriem romantika ir asinīs

 

  • Lauva dievina izbraucienus un saviesīgus pasākumus, tā kā lieliska dāvana noteikti būs VIP ieeja klubā, biļetes uz kādu prestižu pirmizrādi vai ceļojums.
  • Ja Jūs stāvat izvēles priekšā un nevarat saprast, ko dāvināt – kādu izsmalcinātu aksesuāru vai sadzīves tehniku, kas maksā apmēram tikpat, tad izvēlēties pirmo variantu.
  • Lauvai vienmēr ir jāatrodas uzmanības centrā, tāpēc jebkāda veida rotaslietas, aksesuāri, dārgas smaržas vai slavena dizainera somiņa, kas apkārtējiem “pasvītro” Lauvas statusu, šīs zīmes pārstāvjiem vienmēr būs pa prātam!

JAUNAVA

Jaunava, pirmkārt, novērtēs dāvanas praktiskumu, taču tas nebūt nenozīmē, ka Jūs viņai varat dāvināt tikai virtuves kastroļus, taču obligāts nosacījums – lai dāvana būtu noderīga!

Pretējā gadījumā šī dāvana Jaunavas acīs ir izmešanas vērta. Izdabāt Jaunavai ir visnotaļ viegli, jo pilnīgi pietiek ar to, ka tiešā veidā pajautāsiet, ko viņa vēlas.

Jaunava Jums pilnīgi noteikti ar prieku izstāstīs par to, ko viņa vēlētos saņemt, jo, pēc viņas domām, tā ir daudz labāk, nekā pēc tam mocīties ar nekam nederīgu dāvanu, kas tikai aizņem vietu dzīvoklī!

  • Ja neesat Jaunavai pajautājuši, ko tad viņa īsti vēlas, tad uzminēt to ir praktiski neiespējami, jo vēlmes viņai ir visnotaļ savdabīgas, tāpēc trāpīt “desmitniekā” var tikai paši tuvākie.
  • Jaunava novērtēs, ja jau iepriekš viņa pajautāsiet par to, ko tad īsti viņai dāvināt. Viņa pat Jums ieteiks vairākus variantus!
  • Ja Jūs tā arī neko neesat izvēlējušies, tad ziniet, ka pastāv arī kāda universāla dāvana priekš Jaunavas zīmē dzimušajiem – nauda vai dāvanu karte. Tas Jaunavai ir lielisks variants, jo viņa varēs izvēlēties to, kas viņai vislabāk iet pie sirds!
  • Jaunavas ienīst haosu un visu dzīvi ar to cīnās, tāpēc dāvana, kas palīdzēs sistematizēt lietas vai arī tās kopt, vienmēr būs tieši laikā!
  • Nekad Jaunavai nedāviniet nekam nederīgas mīkstās plīša rotaļlietas un suvenīrus, jo, viņuprāt, tās tikai uzkrāj putekļus un aizņem vietu miteklī.

Lasi vēl: Jaunavas mīlestībā; cilvēki ar augstiem standartiem

  • Jaunava ir ļoti saimnieciska, tāpēc viņa noteikti novērtēs Jūsu rūpes, ja uzdāvināsiet viņai kaut kādus sīkumus, kas atvieglos viņas dzīvi – piemēram, virtuves kombainu, ērtu spilvenu vai arī krūzes paliktnīti!
  • Protams, ka ideālā variantā dāvana Jaunavai – tai tomēr ir jābūt pārsteigumam! Neskatoties uz savu praktisko dabu, sirds dziļumos Jaunavas tomēr sapņo par pārsteigumu!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ordosils</cite>

    Kur jūs visbiežāk pērkat mājsaimniecības preces? Vai varat man sniegt kādu mājienu? Tagad es gribu iegādāties nelielu blenderi sievai. Un bērns ir lūdzis niršanas masku.

  • <cite class="fn">Otakava</cite>

    Elektropreces parasti pērku vairākos dažādos veikalos. Tas ir daudz vienkāršāk, cenas var salīdzināt vairākos veikalos un iegādāties labāko variantu. Ja vēlies visu iegādāties vienā veikalā, tad visu nepieciešamo vari nopirkt šajā interneta veikalā https://www.expressshop.lv/lv Ieskaitot masku bērnam zemūdens peldēšanai. Vienkārši izvēlies pareizo izmēru. Citādi būs tāpat kā man: nopirksi un tad būs jāatdod brāļa dēlam.

  • <cite class="fn">strumma</cite>

    Es uztaisīju lielisku dāvanu savai sievai. Es pilnībā izremontēju mūsu guļamistabu. Starp citu, Ģipškartons () un citus būvmateriālus iegādājos Latvijas Bazārs interneta veikalā par pievilcīgām cenām

  • <cite class="fn">dasfg</cite>

    Es uztaisīju lielisku dāvanu savai sievai. Es pilnībā izremontēju mūsu guļamistabu. Starp citu, Ģipškartons https://www.bazaars.lv/ un citus būvmateriālus iegādājos Latvijas Bazārs interneta veikalā par pievilcīgām cenām

Pievienot komentāru