Lielais dāvanu horoskops: ko vislabāk dāvināt katrai zodiaka zīmei?

SVARI

Atšķirībā no pārējām Zodiaka zīmēm, Svarus iepriecināt ar dāvanām ir visnotaļ viegli, jo pat tad, ja Jūs gadījumā nebūsiet pilnībā uzminējuši viņu vēlmes, Svari noteikti neapvainosies!

Šīs zīmes pārstāvji dievina pārsteigumus un ir priecīgi jau par to faktu vien, ka viņiem kaut kas tiek dāvināts.

Dāvana Svariem var būt gan klasiska, gan arī mūsdienīga, ar humora izjūtu vai bez, dārga un ne tik dārga – Svari jebkurā gadījumā to pieņems ar prieku! Svari Jums nepiedos vienīgi bezgaumību, jo dāvanai noteikti ir jābūt izsmalcinātai!

  • Nekad nejautājiet tieši, ko Svari vēlētos saņemt. Viņi to noteikti nesapratīs, jo dāvanā viņiem galvenais ir pārsteiguma moments!
  • Nauda vai dāvanu karte ir ļoti neveiksmīga izvēle priekš šajā zīmē dzimušajiem, jo Svariem nepatīk pieņemt lēmumus un izvēlēties, turklāt tas viņiem atņem arī pārsteiguma momentu.
  • Svarus iepriecinās praktiski jebkura skaista dāvana, kas ir izmeklēta un gaumīga. Pa tehnikas dizains viņiem ir pirmajā vietā!
  • Lai gan šīs zīmes pārstāvji ir priecīgi par jebkuru dāvanu, labākais tomēr būtu uzzināt to, par ko tad viņi īsti sapņo, taču tas jādara ļoti nemanāmi.
  • Dāvinot kaut ko skaistu, noteikti neaizmirstiet arī par skaistu dāvanas iesaiņojumu!

Lasi vēl: 5 lietas, kas jāzina par Svariem, lai attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem būtu veiksmīgas

  • Svariem ir attīstītas visas maņas, tāpēc dāvanai ideālā variantā ir jāizdabā gandrīz katrai no tām – labi jāsmaržo, skaisti jāizskatās un jābūt patīkami tai pieskarties.
  • Svariem pilnīgi noteikti der dāvanas, kas speciāli orientētas uz konkrētiem maņas orgāniem: acīm – skaista glezna, mākslas priekšmeti, degunam – dārgas smaržas, ausīm – laba mūzika, taustei – lietas, kurām ir patīkami pieskarties (zīds, zamšs, mīksta vilna).
  • Izvēloties dāvanu Svariem, izvairieties no galējībām it visā – skaņās, krāsās, aromātos. Spilgtas un kontrastainas krāsas viņiem noteikti neies pie sirds, toties dāvana pasteļtoņos būs tieši laikā. No aromātiem viņi dos priekšroku kaut kam maigam, bet mūzikā – melodiskam!
  • Svarus iepriecinās arī lietas, kas spēj padarīt viņu mitekli daudz ērtāku, skaistāku un mājīgāku – ērtas mēbeles un interjera priekšmeti.

SKORPIONS

Standarta dāvanu komplekts ir sliktākais, ko Jūs varat pasniegt šīs zīmes pārstāvim, jo Skorpions grib justies unikāls, tāpēc arī dāvanai ir jābūt pēc iespējas intriģējošākai un jāatspoguļo viņu personība. Ja esat, piemēram, izlēmuši par labu kosmētikai, tad tai jābūt tādai, kas ir ierobežotā daudzumā.

Šīs zīmes pārstāvji mīl eksotiku, tāpēc novērtēs jebkuru dāvanu, kas atvesta no kādas eksotiskas vietas, turklāt Jūs pilnīgi noteikti Skorpioniem varat dāvināt kaut ko, kas lielākai daļai diez vai patiks, jo ekstravagantā Skorpiona sirdi noteikti kas tāds tieši uzrunās.

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Ūdens stihijas zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

 

Neprasiet Skorpioniem, ko viņi vēlas saņemt dāvanā, jo, visticamāk, ka atbilde būs – neko. Tas ir tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji nemīl tērēt savu laiku uz niekiem, kas, viņuprāt, ir arī domas par dāvanām, jo viņi savas domas grib veltīt daudz globālākām tēmām. Skorpioniem var dāvināt arī naudu, jo viņi ļoti ātri izlems, kur un kā to notērēt!

Skorpionus pievelk viss mistiskais un noslēpumainais, tāpēc viņiem var dāvināt dažādus amuletus un rotaslietas ar kādu apslēptu nozīmi. Skorpiona zīmē dzimušo akmeņi-talismani ir akvamarīns, topāzs, safīrs, ametists un granāts.

Ja Jūs esat izlēmuši Skorpionam dāvināt kaut ko no tehnikas, tad dodiet priekšroku kaut kam multifunkcionālam. Dizains pilnīgi noteikti nav tik svarīgs, kā tā tehniskā rakstura īpašības.

Kas attiecas uz ziediem, tad svētku pušķa izvēlē vadieties pēc likuma – jo ekstravagantāk, jo labāk. Nekādā gadījumā nedāviniet Skorpionam banālās rozes vai vismaz centieties šo pušķi papildināt ar eksotiskajām orhidejām.

STRĒLNIEKS

Labākā dāvana zinātkārajam un sabiedriskajam Strēlniekam, protams, ir ceļojums!

Uzdāviniet viņam ceļojumu uz kādu eksotisku salu vai arī kāpienu Everestā, un viņš uz mūžīgiem laikiem būs Jūsu parādnieks!

Bet, protams, ka ceļojums ir ļoti īpaša dāvana, ko kurš katrs noteikti nebūs spējīgs uzdāvināt, taču jebkurā gadījumā dāvanai Strēlniekam ir jābūt tādai, kas garantē viņam spilgtas (ideālā variantā – asas) izjūtas.

  • Strēlnieki mīl priecāties, tāpēc ar humoru un pārsteigumiem viņu virzienā pārspīlēt nav iespējams. Dažādas interesantas dāvanas vai loterijas ir tieši tas, kas dzīvespriecīgajiem Strēlniekiem ir vajadzīgs!
  • Strēlnieki mīl pašu svētku atmosfēru, tāpēc grandiozs šovs vai liela ballītē viņiem noteikti būs pa prātam!
  • Strēlnieki ir ļoti zinātkāri, viņi mīl visu jauno, tāpēc viņiem noteikti patiks saņemt dāvanā dažādus jaunumus – piemēram, filmu, grāmatu, iešanu uz pirmizrādi vai vienkārši kādu jaunu tehnisko ierīci.
  • Labākā dāvana Strēlniekam, protams, ir saistīta ar ceļojumu vai asām izjūtām. Uzdāviniet viņam kādu ekstremālu tūri, peldēšanu ar delfīniem vai alpīnisma nodarbību kursus – un Strēlnieks pilnīgi noteikti būs laimīgs!
  • Noteikti nav ieteicams dāvināt naudu, jo to Strēlnieks ļoti ātri notērēs un pat neatcerēsies, ko par to būs iegādājies.

Lasi vēl: Strēlnieki mīlestībā; brīvību mīloši un pilni pretrunu

 

  • Strēlniekiem lielā cieņā ir dažādi tūristiem nepieciešamie atribūti, tāpēc Jūs pilnīgi noteikti šīs zīmes pārstāvim varat dāvināt multifunkcionālu lukturīti, ērtu somu vai kompasu.
  • Parasti Strēlnieks mājās pavada tik maz laika, ka tur neatrodas pa visparastākie sadzīves priekšmeti, tāpēc uzdāviniet viņam pirmās nepieciešamības lietas, kas viņam nez kāpēc nav.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ordosils</cite>

    Kur jūs visbiežāk pērkat mājsaimniecības preces? Vai varat man sniegt kādu mājienu? Tagad es gribu iegādāties nelielu blenderi sievai. Un bērns ir lūdzis niršanas masku.

  • <cite class="fn">Otakava</cite>

    Elektropreces parasti pērku vairākos dažādos veikalos. Tas ir daudz vienkāršāk, cenas var salīdzināt vairākos veikalos un iegādāties labāko variantu. Ja vēlies visu iegādāties vienā veikalā, tad visu nepieciešamo vari nopirkt šajā interneta veikalā https://www.expressshop.lv/lv Ieskaitot masku bērnam zemūdens peldēšanai. Vienkārši izvēlies pareizo izmēru. Citādi būs tāpat kā man: nopirksi un tad būs jāatdod brāļa dēlam.

  • <cite class="fn">strumma</cite>

    Es uztaisīju lielisku dāvanu savai sievai. Es pilnībā izremontēju mūsu guļamistabu. Starp citu, Ģipškartons () un citus būvmateriālus iegādājos Latvijas Bazārs interneta veikalā par pievilcīgām cenām

  • <cite class="fn">dasfg</cite>

    Es uztaisīju lielisku dāvanu savai sievai. Es pilnībā izremontēju mūsu guļamistabu. Starp citu, Ģipškartons https://www.bazaars.lv/ un citus būvmateriālus iegādājos Latvijas Bazārs interneta veikalā par pievilcīgām cenām

Pievienot komentāru