Lietas, kas tev būtu jāzina pirms attiecību veidošanas ar ambivertu cilvēku

Pēc grūtas dienas viņi var negribēt socializēties

Jums abiem bija gara un saspringta diena, pastāv iespēja, ka šis cilvēks nebūt negribēs doties ballēties kopā ar tevi. Viņiem vairāk piedien vakara noslēgšana ar labu grāmatu un tējas krūzi.

Viņos mīt ballīšu dvēsele, bet…

Ambiverti cilvēki ir mazliet ekstraverti un nedaudz intraverti. Viņi var būt īstākās ballīšu dvēseles, bet ballītei beidzoties viņiem nepieciešams pabūt vieniem. Viņiem ir svarīgi atgūt enerģiju esot vienatnē.

Viņi nav tipiski “pirmā randiņa” cilvēki

Ambivertiem īpaši svarīgas ir jēgpilnas sarunas, tāda pati komunikācija un nozīmīga dzīve. Vakariņas un kino uz viņiem neatstās iespaidu. To var panākt tikai ar ko unikālu un radošu.

Nerunā aplinkus, viņi spēj atšķir patiesību no pilnīgākajām muļķībām

Nemēģini sevi paslavēt noniecinot, jo ambiverta persona šādus žestus nepazīst un ignorē.

Viņiem nepieciešams laiks

Neesi pārsteigts, ja tiec līdz ceturtajam vai piektajam randiņam, bet viņš/-a vēl tevi nav aicinājis/-usi ciemos. Šie cilvēki nekur nesteidzas, viņiem patīk pierast pie blakus esošā cilvēka. Viņi var draudzīgi izturēties pret visiem, tomēr viņu sirdīs ļauts ienākt tikai dažiem.

Lūk, kāds raksts, kas arī jums palīdzēs noskaidrot, vai esat viens no šāda tipa cilvēkiem – Nespēj saprast, vai esi introverts vai ekstraverts?

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru