Lietas, ko tev būtu vajadzējis zināt jau pirms savām pirmajām attiecībām

  1. Tas, ka kāds tevi mīl, nenozīmē, ka viņš tev pieder.

Tavs partneris bija dzīvs arī pirms tu viņu satiki. Tas, ka tu apzinies – jums abiem ir dažādas dzīves un atšķirīgi sasniegumi, nemazina jūsu mīlestību. Tas, ka esat iemīlējušies, nenozīmē, ka jums katra minūte jāpavada kopā, tas nozīmē, ka jūs padarāt kopā pavadīto laiku pēc iespējas vērtīgāku.

  1. Tu nevari piespiest savu partneri mainīties.

Tavs partneris vai nu ir tāds, kādu tu viņu vēlies, vai nu nav. Ja tev kādreiz ienāk prātā doma, ka tu spētu viņā izmainīt īpašības, kas tev nav pa prātam, aizmirsti to. Tie ir maldi.

  1. Tikai tu vari pabeigt sevi.

Divas puses ir vienāds ar veselu. Matemātiski tas ir pareizi, taču uz attiecībām tas neattiecas. Paļaušanās uz kādu citu, lai tevi padara par veselu, pilnvērtīgu cilvēku, novedīs taisni pie izgāšanās, jo sagaidi, ka otrs cilvēks, kuram pašam ir trūkumi, kompensēs tavējos. Tu pats esi atbildīgs par savām vājībām, negaidi, ka otrs tās izlabos.

  1. Vārds “mēs” domāts ne tikai labajiem laikiem.

Mēs esam pretimnākoši pret partneri, kad attiecībās viss ir kārtībā, bet līdz ko rodas problēmas, mums ir tendence noslēgties. Visās attiecībās pienāk grūtāki laiki, bet svarīgi ir tas, kā jūs tiekat ar tām galā. Problēmu risināšanā jums nepalīdzēs nodalīšanās vienam no otra – palīdzēs komunikācija. Jūs spēsiet atrisināt situāciju tikai sadarbojoties. Atcerieties, ka kopā cīnāties pret problēmu, nevis cīnāties viens ar otru.

Avots: mindbodygreen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru