Lūk, cik psihiski nelīdzsvarota ir katra zodiaka zīme. Horoskops ar humora devu

 

10. vietā – SVARI

Svari ir tie cilvēki, kuri par katru cenu mēģinās izvairīties no strīdiem. Laika gaitā ļoti labi apgūst prasmi piekāpties un rasts vidusceļu.

9. vietā – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir interesanti radījumi, kuri nemēdz pārdzīvot un stresot par nevajadzīgām lietām. Parasti ir lieliski padomdevēji un labi risina dažādas problēmas.

8. vietā – DVĪŅI

Dvīņi nav tik traki, lai varētu viņus saukt par gluži jukušiem. Jā, ik pa laikam sanāk zaudēt kontroli pār sevi, bet tas noteikti nenotiek TIK bieži.

Lasi arī: 3 viskaitīgākās sievietes pēc Zodiaka zīmes – vai esi viena no viņām?

7. vietā – ZIVIS

Zivis ir emocionāli cilvēki, tāpēc dažas psihopāta izpausmes var sagaidīt arī no viņa. Biežāk viņš vienkārši apvainojas un nerunā, nevis ārdās.

6. vietā – MEŽĀZIS

Mežāžiem galvenais sevi pārlieku nenoslogot, un ikdienā iekļaut pietiekami daudz relaksācijas. Viņiem ir tendence aizrauties ar pienākumiem un sevi samocīt ar darbiem. Esi saudzīgās pats pret sevi, tad arī nebūs iemesla uztraukties un aizsvilties par sīkumiem!

5. vietā – SKORPIONS

Skorpions ikdienas gaitās var likties pat tīri normāls, tomēr dažreiz ar viņu notiek kaut kas tāds, kas viņu nenormāli nokaitina. Kaut arī dusmas var pāriet ātri, viņš to ietekmē var ļoti traki izbļaustīties…pēc tam gan nākas nožēlot.

4. vietā – VĒZIS

Negaidījāt, ne? Vēži ir īsti psihopāti, un, iespējams, ka arī potenciālās slepkavas. Kādā no FIB veiktajiem pētījumiem, Vēži izrādās ir visbīstamākie noziedzinieki, tomēr labākie taču vienmēr paliek nenoķerti, tāpēc Vēzis neatrodas šī topa pašā augšgalā.

Lasi arī: FIB veiktā pētījumā atklāts, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir visbīstamākie

3. vietā – LAUVA

Lauvas ir vienkārši traki cilvēki, un reizē arī viegli nokaitināmi. Tu noteikti nevēlies Lauvu glaudīt pret spalvu, ja vien nevēlies izjust tās asos nagus un zobus!

2. vietā – AUNS

Auni mēdz uztraukties par sīkumiem, un par tiem var cepties vēl ilgi. Parasti nekad neaizmirst pat muļķīgus pāridarījumus. Vienmēr kaļ plānus, kā atriebties, un priecājas, ja viņa pagātnes ienaidniekam ir atgadījies kaut kas slikts. Aunu ir viegli nokaitināt, tāpēc to labāk pat nemēģināt darīt.

1. vietā – JAUNAVA

Jaunavas ir diezgan mierīgas… tā varētu domāt tie, kas viņas nepazīst.

Ha, un kā viņi kļūdās, jo tā gan nav! Saskata problēmas tur, kur to nav, un pēc tam par tām sūdzas. Sākumā tuvākajiem, beigās par to veic ierakstu savā blogā. Daudzas lietas viņu mēdz aizskart, un par tām Jaunavas var apvainoties ļoti ilgi. Tomēr Jaunavas psihā daba ir visai profesionāla. Jā, dažreiz var kārtīgi izārdīties, pamētājot blakus esošās lietas, bet reizēm jūs no viņas nesagaidīsiet nekādu reakciju, un tad gan jābēg! Jo klusībā Jaunava kaļ vislielākos atriebības plānus… bet tikai kaļ… par to, ka viņa tos veic neviens tāpat nezina.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru