Uzzini, kāds students tu esi, atbilstoši horoskopam! Ar humora devu

studentu

Uzzini, kāds students esi tu, atbilstoši savai Zodiaka zīmei!

Ar humora devu!

Caur dzerstiņiem, kafijas un cigarešu sponsorētām naktīm un arī mācībām, atsevišķi studenti tomēr pabeidz iesākto. Kā ir ar tevi?

 

 

Auns Viņš ir aktīvs students, kas paralēli mācībām nodarbojas ar citām aktivitātēm. Parasti labi padodas litrabols un citi sporta veidi.

Vērsis Viņš ir tas, no kura noraksta viss kurss, ja viņš, protams, dod norakstīt. Ar stulbiem jautājumiem lekciju laikā cenšas neizcelties.

Dvīņi Ir divu tipu Dvīņi – tie, kas nāk uz visām lekcijām un ir uzcītīgi, un ir otri, kas labi, ja vispār atnāk uz kādu lekciju. Vispār diezgan gudri, taču ne vienmēr to izrāda.

Vēzis Ja uz lekciju ierodas, tad ar kavēšanos, jo ir maz gulējis. Iemesli ir dažādi: seriālu skatīšanās, ballītes, vecu parādu rakstīšana pēdējā brīdī…

Lauva Vienmēr cenšas būt labākais, taču nav traki aizņemts ar mācīšanos. Pēc lekcijām nodarbojas arī ar citām lietām. Mīlas lietas Lauvu nudien var novest no pareizā ceļa.

Jaunava Viņam ir kārtīgi pieraksti, viss sakārtots pa mapēm. Bet kad jāiet tusēt, tad ir pilnīgs pretstats – spēj būt arī ballīšu zvērs.  Par cik nav radis traki dzert, piedzeras tā, ka nākamajā rītā daudz ko neatceras.

Lasi arī: Uzzini, kāds mācīšanās stils ir katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Svari It kā cenšas, bet it kā nē. Nepatīk iespringt uz detaļām, priecājas, ka viņam vismaz veselība ir laba. Parasti zina, kā špikot.

Skorpions Mācās tikai pa naktīm, pa dienu domas ir citur. Daudzi Skorpioni lekcijas mēdz nogulēt, un pamosties tikai tad, kad tās jau ir beigušās. Parasti gada sākumā apsola sev, ka saņemsies, bet tā nenotiek.

Strēlnieks Haļava ir viņa labākais draugs. Tā arī pārdzīvo savu studenta dzīvi. Ja ir labs draugs ar Vērsi, tad noraksta no viņa. Bet parasti ar Aunu un Lauvu mēdz iedzert kādā Vecrīgas krogā.

Mežāzis Ar Vērsi ir labi studiju draugi, sadarbojas mājasdarbu izpildē, iespējama arī neliela konkurence savā starpā. Budžetā tak jātiek, jomajo!

Ūdensvīrs Dara tikai to, kas nepieciešams. Jābrīnās, ja vispār izdara kaut ko no prasītā. Arī šim studentam ballītes nav gluži sveša lieta.

Zivis Jūs varētu stāstīt par saviem koju dzerstiņiem un citiem piedzīvojumiem, kas ir kaut kas izfantazēts un nereāls, un Zivis jums noticētu. Kāpēc? Jo pašiem ir daži visai amizanti stāsti par studiju gadiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru