Lūk, kā vīrietis izvēlas sievieti, kuru grib precēt

Sākumā viņa automašīna ir tīrāka, un arī mājā valda lielāka kārtība, bet vēlāk viņš saprot, ka vēlas rūpēties par tevi.

Viņš vēlas zināt, kur tu esi. Viņš saved kārtībā arī tavu automašīnu un gādā, lai tajā ir pietiekoši daudz degvielas. Viņš sāk piedomāt pie sīkumiem, kas agrāk nešķita tik svarīgi. Viņš vēlas zināt, kā tu jūties, nevis tikai to, kā izskaties.

Ja tas izklausās lieliski un tu domā, kā lai to panāk, tad patiesībā to nevar izdarīt. Tev ir jāļauj tam notikt.

Galvenais ir saprast, ka vīrietis mīl tādu sievieti, kas viņu mīl, taču ne vairāk kā sevi pašu. Tā nav tikai pārliecība par sevi, bet kas vairāk. Pārliecība par sevi saistās ar to, ko vari izdarīt, taču, ja mīli sevi, tad pieņem sevi tādu, kāda esi.

Nākamais priekšnosacījums, kas papildina pirmo – tev ir jāļauj tam notikt. Tas nozīmē, ka tu jūties ērti, ja tevi novērtē nevis pēc tā, ko tu dari, bet pēc tā, kāda tu esi.

Tas nozīmē, ka tad, kad viņš pārbauda tavu mašīnu, tu ļauj to darīt. Kad viņš vēlas ieliet tajā degvielu, tu ļauj to darīt, nevis saki, ka to vari izdarīt pati.

Vīrietim, lai viņš kļūtu labāks, ir vajadzīga vieta un iespējas, lai to darītu. Īsumā, vīrietis apprec tādu sievieti, kura, viņaprāt, var padarīt dzīvi labāku un arī ļauj tam notikt.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru