Lūk, ko gudras sievietes dara pirms iemīlēšanās

Iemīlēšanās var padarīt gudru sievieti par muļķi

Lai arī sajūtas ir reibinošas, iemīlēšanās drīzāk atgādina brīvo kritienu amerikāņu kalniņos, kas nekad nebeidzas.

Svarīgākais, ko varam sev iemācīt, ir sargāt savas sirdis. Tas ir līdzīgi kā izraut gudrības zobu  – tev vispirms ir jāsagatavojas tam un jāpārliecinās, ka esi atradusi piemērotāko ārstu.

Pat ar rūpīgu plānošanu liktenis var visu izmainīt, tostarp tavus plānus būt vienai un izzināt sevi. Tas gan nenozīmē, ka nevajadzētu ievērot dažus drošības pasākumus, piemēram, būt ļoti piesardzīgai ar to, kurā cilvēkā iemīlēties.

Mīlestība prasa laiku un enerģiju, un tu vari tik ļoti iegrimt tajā, ka nekam citam vairs nav nozīmes. Tāpēc ir jāpārliecinās, ka cilvēks, kurš ieņem tik svarīgu lomu tavā dzīvē, būtu tā vērts, lai atliktu malā visu pārējo.

Tieši tāpēc gudras sievietes vienmēr pārbauda vīriešus, ar kuriem satiekas. Viņas uzdod grūtus jautājumus, izprašņā viņu draugus, noskaidro visu par viņu pagātni (piemēram, vietnē undolus.com), kā arī pārliecinās par to, vai vīrieši viņas necenšas piemuļķot.

Citi iesaka mest malā piesardzību un sekot savai sirdsbalsij

Ja nu tomēr sirds nespēj atšķirt labo roku no kreisās un beigās tu attopies kopā ar benzīntanka darbinieku, kuru satiki pagājušajā nedēļā, kad biji piedzērusies?

Esi piesardzīga mīlestības jomā un neļauj nevienam tāpat vien iegūt tavu sirdi

Iepazīsties ar kādu, noskaidro, kas viņš ir, un pārliecinies, ka tas viss ir ieguldītā laika vērts, jo labākais veids, kā cīnīties pret mīlestības trakumu, ir veselīga realitātes deva.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru