Lūk, kuras 3 zodiaka zīmju pārstāves ir vislabākās un ideālākās sievas

2. vieta – SKORPIONS

Šī sieviete ir bezgala skaista, pievilcīga, enerģiska, noslēpumaina, drosmīga, kaislīga un izlēmīga. Viņa ir pārpilna dzīves enerģijas, tāpēc viņai ir nepieciešams atrast kaut kādu pielietojumu šim spēkam, kas bieži vien izpaužas kā došanās riskantos ceļojumos, iesaistīšanās sarežģītās lietās un bīstamos projektos, kā arī mešanās avantūrās.

Šīs sievietes mājās vienmēr valda nevainojama tīrība, bet interjers ir tāds, kas liecina par saimnieces lielisko gaumi un mīlestību, kuru viņa izjūt pret savu mitekli.

Viņa ir lieliska māte, kas no vienas puses attīsta savu bērnu gribu, sagatavo viņus grūtajai nākotnei, bet otras – rada labvēlīgus apstākļus viņu talantu izpausmēm. Māte Skorpions palīdz saviem bērniem atrisināt problēmas, analizēt situācijas un izvēlēties sevis cienīgus draugus, kā arī dod labus padomus.

Arī savam vīram viņa ir laba palīdze un padomdevēja, jo vīra karjera un sociālais stāvoklis viņai noteikti ir ļoti svarīgs. Uz sava mīļotā cilvēka panākumu altāra viņa ir gatava likt jebkādus upurus, gatava viņu atbalstīt ar visu savu enerģiju, kas nozīmē, ka no šī skatu punkta viņu noteikti var saukt par uzticīgu sievu.

3. vieta – ŪDENSVĪRS

Šī sieviete ir apveltīta ar šarmu, graciozitāti un eleganci, viņai piemīt spilgta un pārsteidzoša āriene, jo ļoti daudzām šīs zīmes pārstāvēm ir izteikta maniere ļoti neparasti ģērbties.

Šī sieviete ir spējīga pielāgoties jebkurai situācijai un jebkuriem nosacījumiem, kas lielā mērā ir pateicoties viņas attīstītajai intuīcijai, jo tiek uzskatīts, ka Ūdensvīri var precīzi paredzēt nākotnes notikumus.

Ne visi, protams, saprot, kāpēc šī sieviete domā vai rīkojas tieši tā un ne savādāk, jo, lai pietuvotos sievietes Ūdensvīra iekšējās pasaules izpratnei, cilvēkam ir jādzīvo rītdienā, taču šī tieksme dzīvot nākotnē nebūt nenozīmē, ka viņa lidinās mākoņos vai slinko. Viņa godprātīgi strādā un visu dara pati, vienīgais, kas viņā ir spējīgs izraisīt sašutumu – disciplīna.

Šīs zīmes pārstāvei neinteresē vīrieša materiālais stāvoklis vai panākumi karjerā, daudz svarīgāka ir vīrieša uzticība un spēja būt draugam. Šī sieviete redz sava izredzētā nākotni un palīdz viņām realizēt dabas doto potenciālu.

Sieviete Ūdensvīrs noteikti neizspiegos savu vīru, un viņu nemāks aizdomas, taču krāpšanu viņa nepiedos. Viņa uzskata, ka attiecībām starp vīru un sievu ir jābūt godīgām.

Lasi arī: 4 pašas godīgākās zodiaka zīmes, kuras daudziem šīs īpašības dēļ nepatīk

Pie šīs apburošās un sabiedriskās sievietes vienmēr ir daudz ciemiņu, jo visi izjūt nepieciešamību atrasties viņas patīkamajā sabiedrībā.

Kad viņai piedzimst bērns, viņa neizrāda lielu sajūsmu un neparāda atklāti, cik ļoti patiesībā mīl savu bērnu, tomēr jau kopš mazotnes viņa savam bērnam būs personība.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru