Lūk, ar ko īpašs ir katras Zodiaka zīmes vīrietis!

Vai par jums vai par jums pazīstamajiem vīriešiem atbilst?

Katrā zodiaka zvaigznājā ir kaut kas īpašs, kas pievilina pretējo dzimumu. Šeit nu gan būtu jāatceras, ka zodiaks neatstāj izteiktu ietekmi uz izskatu, bet gan galvenās vērtības meklējamas vīrieša uzvedībā.

Vīrietis – Auns Viņš ir atjautīgs un visai intelektuāls, svarīgi būt pirmajam un izrādīt savu vīrišķību. Pēc dabas Auns ir iekarotājs un, līdz ko ieguvis savā īpašumā kādu daiļu pretējā dzimuma pārstāvi, tā dodas meklēt citus izaicinājumus. Ne vienmēr tas attiecināms uz citas sievietes meklējumiem, drīzāk gan ar to, ka, dabūjis savu, viņš tam vairs nevelta tik daudz uzmanības. Kā vīrs viņš ir ļoti labs un uzticams, kurš savu sievu ļoti sargā un mīl. Būtībā Auna rīcība nekad nav paredzama, velns zina, kas šim vīrišķim padomā! Vislabākā saderība: Lauva, Strēlnieks.

Vīrietis – Vērsis Bezgala neatlaidīgs, taču savā ziņā noslēgts. Kaut arī ārēji sevi pasniedz kā stipru un varenu, tomēr iekšēji viņš ir ļoti emocionāls. Tiesa, savas emocijas uz āru gan neizpaudīs, centīsies tās maksimāli apslāpēt. Tai sievietei, kas ar viņu ir kopā, nevajadzētu būt lielām problēmām, jo kā dzīvesbiedrs viņš ir ļoti labs. Gultā ir kaislīgs un maigs.  Vislabākā saderība: Mežāzis, Jaunava, Zivis.

Vīrietis – Dvīņi Viņš ir noslēpumains, vairākām sievietēm kārtīga krustvārdu mīkla. Attiecību sākumā parasti šķiet ļoti ieinteresēts, bet ar laiku mēdz palikt vēsāks. Tas tāpēc, ka viņa uzmanību ir grūti noturēt – tas izdodas tikai tām, kas ir ar savu odziņu. Taču kopumā ir uzticīgs, par spīti tām situācijām, kad mēdz zust interese pret partneri. Vislabākā saderība: Svari, Ūdensvīrs, Lauva.

Vīrietis – Vēzis No viņa iznāktu ideāls ģimenes cilvēks – mīlošs vīrs un gādīgs tēvs. Diemžēl mēdz būt visai neizvēlīgi un neskaidri. No jebkuras situācijas spēs rast izeju. Kā arī, bieži vien sastrādā tādas nepatikšanas, ka pats tās nespēj izskaidrot vai saprast. Pārāk bieži ļaujas mirkļa vājumam. Vēzis var mīlēt vienu sievieti, bet tai pat laikā tikties ar citu. Būtībā ļoti māksliniecisks, daudzām viņu grūti izprast. Sadzīvot ar viņa emocionalitāti un nestabilitāti gan nespēj visas.  Vislabākā saderība: Skorpions, Vēzis.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru