Lūk, ar ko īpašs ir katras Zodiaka zīmes vīrietis!

 

 

Vīrietis – Lauva Sievietē novērtē to, cik viņa ir kopta un stilīga. Jā, viņiem ir svarīgs sievietes ārējais veidols, taču, protams, svarīgāka ir viņas iekšējā būtība. Lauva savai mīļotajai nežēlos pilnīgi neko, jo ir dāsns un gādīgs. Ļoti uzticams un godīgs – melošana un krāpšanās ir zem viņa goda un lepnuma. Vislabākā saderība: Auns, Strēlnieks.

Vīrietis – Jaunava Ievēro sīkumus un citas detaļas. Parasti ir ļoti gudri, jo visu analizē. Nav īpaši lieli flirtētāji, nedz arī dejotāji. Reizēm vīrieši – Jaunavas ir nedaudz nūģīgi, bet vismaz uzticami! Patīk koptas un kārtīgas sievietes.  Vislabākā saderība: Vērsis, Mežāzis.

Vīrietis – Svari Atšķirībā no citiem vīriešiem, Svari nav iekarotāji. Ļoti uzticami un lieliski draugi un dzīvesbiedri. Šai horoskopa zīmei nav novērojama krāpšana, jo viņi no tā vienkārši baidās. Labāk vispirms izšķirties un tikai tad veidot kaut ko jaunu. Vislabākā saderība: Lauva, Ūdensvīrs, Dvīņi.

Vīrietis – Skorpions Iespējams, ka gultā ir vieni no labākajiem. Ja gultā spēj eksperimentēt un ļauties kam trakam un nebijušam, tad pie savas dvēseles pielaidīs tikai reto. Bieži vien viņa noslēpumi arī paliek pie viņa, lai arī cik ļoti viņa sieviete par tiem vēlētos uzzināt. Vislabākā saderība: Vēzis, Mežāzis, Zivis.

Vīrietis – Strēlnieks Mīl piedzīvojumus un nebijušu pieredzi – mīlas dzīve nav izņēmums. Diezgan liela daļa Strēlnieku ir brunčumednieki, tāpēc uz viņa paļauties pilnībā nevar. Taču cita daļa ir ļoti uzticami un mīloši. Jāspēj atrast īstais! Vislabākā saderība: Lauva, Auns,Ūdensvīrs

Vīrietis – Mežāzis Ja iemīlas, tad no visas sirds un pamatīgi. Nemēdz izcelties kā romantiskākā horoskopa zīme, bet gan kā centīgākā gan! Parasti neiesaistās attiecībās, kas nav ilgstošas. Mežāži par krāpšanu nemaz nedomā, ja vien mīlestība pret otru cilvēku nav zudusi, tad gan viss var gadīties. Vislabākā saderība: Skorpions, Jaunava, Vērsis.

Vīrietis – Ūdensvīrs Ja mīl, tad tikai vienu. Attiecībās vienmēr ir gatavs uz kompromisu. Diemžēl, ne vienmēr spēj pietiekami daudz laika veltīt ģimenei. Svarīga viņam ir brīvība, situācijā, kad jūtas nospiests vai ierobežots, var arī aiziet prom. Paši arī nemēdz būt lieli kontrolētāji vai ierobežotāji, bet tas nenozīmē to, ka nekļūst greizsirdīgi.  Vislabākā saderība: Dvīņi, Svari, Strēlnieks.

Vīrietis – Zivis Sirsnīgs, maigs un kaislīgs. Zivis ir izteikti empāti un sapņotāji. Viņa mīla pret otru cilvēku aug ar katru dienu, jā, tik mīloši ir vīrieši- Zivis. Nereti izvēlas dzīvi, kurā ir tikai sekss bez mīlestības.  Vislabākā saderība:Vēzis, Skorpions, Vērsis.

Lasi arī par sieviešu horoskopu, spiežot ŠEIT!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru