Lūk, kāpēc citām zodiaka zīmēm patīk SKORPIONS

Lauva – viņi spēj atcerēties visu, ko kādreiz esi teicis. Viņi ir gādīgi un aizrautīgi, kā arī sniedz labus padomus, ir lieliski sarunu biedri un spēj noturēt acu kontaktu. Viņi ir skarbi, tumši un noslēpumaini, bet viņu klātbūtne ir nomierinoša, un viņi labi saprot klusumu.

Jaunava – viņi ir apņēmīgi un zina, kā labi pavadīt laiku. Viņi prot uzturēt jēgpilnas sarunas, ir jautri un traki, kā arī spēj tevi iepriecināt un uzlabot tavu dienu.

Svari – viņi cīnās par saviem mērķiem, ir godīgi, aizrautīgi, noslēpumaini, spēcīgi, izskatīgi, gādīgi un spēj nomierināt.

Skorpions – viņu noslēpumainība, uzticēšanās, un tas, ka viņi vienmēr zina, ko runā, un izprot reālo situāciju. Viņiem piemīt sacensības gars un prasme apslēpt emocijas. Viņi ir aizrautīgi un piezemēti.

Lasi vēl: Skorpioni mīlestībā; cilvēki, kuri alkst pēc spēcīgām jūtām

Strēlnieks – viņi netērē laiku citu muļķībām, bet atvēl laiku tev, ja arī ir aizņemti. Viņiem ir laba humora izjūta, kā arī piemīt noslēpumainība.

Mežāzis – ar viņiem kopā ir jautri. Viņi ir patiesi un saka visu, kā ir, bez liekas piepušķošanas. Skorpioniem arī piemīt laba humora izjūta un ass prāts. Viņi ir pārliecināti par sevi, savu atšķirīgo viedokli un skatījumu.

Ūdensvīrs – viņu enerģija ik pa brīdim izlaužas uz āru. Viņi ir interesanti, inteliģenti, un vienmēr gatavi aizsargāt savu ģimeni un draugus. Tāpat viņiem piemīt motivācija un apņēmība, tiešums un labestība, kā arī pārliecība par sevi.

Zivis – viņi ir stipri un velta tādu skatienu, kas liek justies īpaši un droši. Viņi ir arī noslēpumaini, uzticami un aizstāv sev tuvos cilvēkus.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru