Mans dēls izvēlējās vilkt kleitu – Un es cienu viņa izvēli, jo viņš pats zina, kas ir labāk viņam…

1451235365-lulu-alex-hazelwoodphoto431

Mēs vēlamies pašu labāko bērniem.

Vēlamies, lai viņi ir laimīgi. Tieši to vēlējās šī stāsta varone, neliegdama savam dēlam to, ko viņš vēlējās – būt par sevi pašu.

Lai lasītu rakstu, šķir nākamo lappusi:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bare Egil Band</cite>

    Kādu dienu jaunā māmiņa Zenta pamanīja, ka mazais Pēterītis spēlejas ar savām kakām. Viņš izskatījās ļoti priecīgs un pārņemts ar savām jaunajām, paša radītajām rotaļlietām. Zenta saprata, ka tāds viņas dēls ir piedzimis, un pilnībā pieņēma viņa būtību. No tā laika Zenta fotogrāfē un liek internetā bildes ar kakām noziesto bērnu katru dienu. Visi ir ļoti laimīgi, jo visi pieņem viens otru 100% tādu, kāds viņš/viņa/tas ir. “Es nemūžam nestātos sava bērna laimes ceļā!” portāla reportierim teica Zenta, laimīgi smaidot vilkdama ārā no apakšbiksēm kārtējo nosmacēto foreli.

    • <cite class="fn">Unde Lunde</cite>

      Sasmidinaji, bet visuma, es Tavam komentaram piekritu. Tas, ka tagad sabiedriba veidojas, ir galigais sviests, lai neteiktu vairak. Ne viss, kas patik bernam, ir japienem ka norma un stulbi smaidot fotografam, velak japublice citiem. Ari sis gadijums nav iznemums.

  • <cite class="fn">Aivars Gedroics</cite>

    Lūk, šādiem vecākiem gan būtu uz vietas jāatņem vecāku vara !!!!

  • <cite class="fn">Jurs</cite>

    Mazajam puisiitim tieshaam nav skaidrs ,kas vinsh iisteniibaa ir zeens vai meitena . Iedvesmodamies no kaiminjienes meiteniites kleitinjas puisiitis tieshaam saskatiija ,ka taa ir skaista . Bet apdauziitaa maate steigshus jau izdara secinaajumus un nu laimiiga ,ka vinjas gimenee arii ir pasaules modernisma ispausmes . Kur var buut pasaulee tik debilas ideologijas sludinaatas ,vai tieshaan vecaakiem pashiem nenostraadaa ,ko un kaa juut beerns, vai uzreiz jaaseko kaadiem degradeetiem standartiem ?

Pievienot komentāru