Mans pirmais, tik ļoti neveiklais skūpsts – Patiesas dāmu atzīšanās

1.”Man šķita, ka būs romantiski, ja skūpsta laikā manā mutē būs košļene. Viss beidzās ar to, ka tā ļoti, ļoti neveikli ieslīdēja viņa mutē…”

Pirms pirmā skūpsta es biju pavadījusi neskaitāmas stundas studējot, kāds ir pirmais skūpsts un kā to padarīt īpašu. Kāda mana tā laika draudzene teica, ka, lai piešķiltu dzirkstelīti, viņa un viņas puisis, skūpstoties, ar muti padod viens otram košļeni – turp un atpakaļ. Man (tīņu gados) šķita, ka tas izklausās patiešām aizraujoši un seksīgi, tādēļ pirmajā reizē, kad uzdrošinājos noskūpstīt savu puisi, es ļoti neveikli un dīvaini centos ieslidināt košļeni viņa mutē. Viņš sarāvās un ar pretīguma izteiksmi to izvilka no mutes.. iemeta košļeni miskastē, paskatījās uz mani un iesmējās. Mēs smējāmies, līdz atkal spējām noskūpstīt viens otru. Es priecājos, ka manas trakās idejas nenobiedēja viņu pavisam.

2.”Cenzdamās noskūpstīt viņu uz lūpām, es noskūpstīju viņa zodu.” Viņā bija daudz garāks par mani, kas padarīja manas iespējas viņu noskūpstīt teju neiespējamas. Bet es tomēr nolēmu riskēt. Diemžēl, tad, kad es liecies viņam tuvāk, viņš paskatījās augšup, kā rezultātā es noskūpstīju viņa zodu. Šķiet, ka viņš tomēr nebija īstais, jo pēc šī izgājiena nemaz necentās mani noskūpstīt.

3.”Mūsu pirmais skūpsts notika kapsētā, kamēr draugi mūs novēroja aiz koka.” Lai cik dīvaini tas jau skanētu, kļūs vēl dīvaināk. Puisis, kurā bija „ieķērusies” man piezvanīja un teica, ka vēlas ar mani doties uz kino. Vakars bija labs, un viņš mani pavadīja mājup. Mājupceļā viņš ierosināja, ka mēs varētu nozust kādā klusākā vietiņā. Mēs iemaldījāmies kapsētā – jā, kapsētā! Mēs apsēdāmies pie kāda koka un sākām skūpstīties. Pēc traka pirmā skūpsta viņš man jautāja, vai es vēlos būt viņa draudzene. Tas, protams, bija teju katras, tikko iemīlējušās, meitenes sapnis. Tiesa – tā bija pirmā un pēdējā reize, kad mēs skūpstījāmies. Turklāt, kā izrādījās, mani draugi bija mūs novērojuši visu šo laiku. Dīvaini…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru