Mīti un patiesība par katru zodiaka zīmi

Reizēm gadās dzirdēt dažādas lietas par zodiaka zīmēm, bet vai tās visas ir patiesas?

Katrs ir dzirdējis par to, cik Skorpioni ir atriebīgi, vai par to, cik kašķīgi nereti mēdz būt Auni. Taču kā ir patiesībā?

Katram mītam, protams, ir savs skaidrojums, tomēr ne vienmēr tas, ko esam dzirdējuši par katru zodiaka zīmi, ir kas patiess.

 

AUNS

Mīts: Viņam patīk būt dusmīgam un izraisīt konfliktsituācijas.

Daži cilvēki Aunu nekaunīgās izturēšanās un kritiku necienošā dzīvesveida dēļ uzskata par tādiem, kuri nemitīgi vēlas radīt haosu un iesaistīties kautiņos. Auns noteikti pastāvēs par sevi, ja viņam uzbruks, bet viņš pats liekas problēmas nemeklēs.

Patiesība: Ja izturēsies pret Aunu ar cieņu, viņš tev izrādīt tikai un vienīgi to pašu.

Ja cienīsi Aunu, viņš tādu pašu cieņu izrādīs pret tevi, turklāt, viņš būs viens no taviem labākajiem sabiedrotajiem. Auns darīs visu iespējamo, lai palīdzētu kādam, ja to pašu var sagaidīt atpakaļ.

VĒRSIS

Mīts: Vērsis tik vien atpūšas un ēd.

Dažiem cilvēkiem labpatīk domāt, ka Vērsis ir slinks un pārlieku sevi lutina. Realitātē šis uzskats atrodas ļoti tālu no patiesības. Jā, Vērsis mīl sevi palutināt, bet, lai to varētu darīt, viņš smagi strādā.

Patiesība: Vērsis novērtē dzīves labumus un tādēļ smagi strādā, lai varētu pienācīgi atpūsties.

Kad Vērsis nolemj sevi palutināt, viņš labi zina kā to darīt ar vērienu, viņam piemīt dziļa vēlme piedzīvot visu, kas dzīvei piedāvājams. Vienalga vai tā būtu izsmalcināta kulinārija, iespaidīgi ceļojumi vai ekskluzīvas greznumlietas.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru