Mīti un patiesība par katru zodiaka zīmi

DVĪŅI

Mīts: Viņi ir neiecietīgi un ļauni.

Dažkārt Dvīņu daudzpersoniskā reputācija noved pie viņu nepareizas novērtēšanas, tādēļ viņi nereti tiek uzskatīti par “neīstiem” un “ļauniem”. Tomēr, vispārīgi runājot, Dvīņi ir ļoti draudzīgi cilvēki, kuru sirds atrodas pareizajā vietā.

Patiesība: Dvīņi spēj pielāgoties itin visam un pastāvīgi cenšas attīstīties

Dvīņi pastāvīgi tiecās pēc izaugsmes un pielāgojas jauniem apstākļiem. Tas nozīmē, ka viņiem nav bail mainīt savu viedokli un iegūt informāciju par alternatīviem skatu punktiem. Viņi saprot, ka pasaule nekad nav tikai melna vai balta.

VĒZIS

Mīts: Vēzis ir trausls un neaizsargāts.

Daudzi cilvēki uzskata Vēža jūtīgumu un emocionalitāti par trūkumu. Tas ir tālu no patiesības, jo Vēži ir vieni no spēcīgākajām zodiaka zīmēm.

Patiesība: Vēzis ir dzīvespriecīgs un spēj tikt galā ar dažādām dzīves situācijām.

Vēža patiesais spēks slēpjas viņa apņēmībā un vēlmē nepadoties. Viņu motivācija ir iedvesmojoša, turklāt Vēzim piemīt garīgs spēks, kas ļauj pārvarēt jebkuras viņa ceļā stāvošās grūtības.

LAUVA

Mīts: Lauvas ir 100% pašpārliecināti un viņiem nekad nerodas šaubas par sevi.

Lauvai cienīgi staigājot atsperīgā gaitā citiem tā vien šķiet, ka viņam nav nekādu rūpju un raižu. Tomēr arī viņi ir tikai cilvēki, kuriem ir savas nedrošības, kā jau mums visiem.

Patiesība: Lauvas mēdz būt ļoti jūtīgi pret to, ko saka citi.

Lai arī viņi to neatzīs un neizrādīs (izņemot labākajiem draugiem), Lauva patiesībā ir jūtīga būtne, kura pie sirds ņem vairāk kā šķiet no malas. Viņiem piemīt patiesa vēlēšanās iepatikties cilvēkiem, tieši tādēļ viņiem ir tik svarīgas citu domas.

JAUNAVA

Mīts: Jaunavas visus ienīst un vēlas visu laiku būt vienas pašas.

Dažkārt Jaunava izpelnās antisociālas un nīgras būtnes reputāciju, patiesībā Jaunavas ir jautrības pilnas un viņu sabiedrībā ir patīkami uzturēties. Tāpat, pateicoties asajam prātam, viņas ir spējīgas uzsākt vienas no visaizraujošākajām sarunām.

Patiesība: Dažkārt Jaunavām nepieciešams laiks, pirms viņas atkal spēj atvērties kādam cilvēkam.

Jaunavai vienkārši nepieciešams ilgāks laiks, lai pierastu pie jauniem cilvēkiem, neuzskati to par rupju izturēšanos, jo Jaunava vienkārši kautrējas. Tiklīdz viņa jutīsies komfortabli, tu redzēsi viņas patieso būtību un tad jautrība noteikti ir garantēta!

SVARI

Mīts: Svari ir nepatiesi un viņiem trūkst sirsnības.

Dažkārt Svari saņem nepelnītu nosodījumu par to, ka viņi ir neīsti un vienaldzīgi. Patiesībā, lai pasargātu cilvēku jūtas, Svari mēdz šad un tad pateikt kādus baltos melus. Kas attiecas uz nozīmīgu informāciju, Svari par to nekad nemelotu, lai vai kas.

Patiesība: Svari tiecās pēc tāda kompromisa sasniegšanas, kas apmierinātu visas iesaistītās puses.

Svari savā sirdī ir diplomāti, kuri vienmēr satuvina cilvēkus un cenšas viņus padarīt laimīgus. Daži cilvēki šo iezīmi neizprot, uzskatot, ka Svariem nav spēcīgu ideju vai uzskatu, patiesībā Svari vienkārši vēlas sasniegt kompromisu un viņi vienmēr gaidīs cilvēku pusceļā.

SKORPIONS

Mīts: Skorpions visus ienīst.

Dažkārt cilvēkiem Skorpioni liekas vēsi un bezjūtīgi, bet tas nebūt nenozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji ienīst visus, ko satiek. Par spīti tam, tiklīdz kāds iemanto Skorpiona uzticību un draudzību, viņš sev iegūst visuzticamāko kompanjonu, kāds redzēts.

Patiesība: Skorpionam nepieciešams ilgāks laiks, lai uzticētos citiem cilvēkiem.

Skorpions sev apkārt uzceļ sienu tādēļ, ka viņam nepieciešams ilgāks laiks, lai spētu uzticēties cilvēkiem. Viņi uzmanīgi izvērtē, kurus cilvēkus ielaist savā pasaulē. Ja vien tu dosi viņam laiku un nesteigsies notikumiem pa priekšu, sapratīsi, ka gaidīšana ir tā vērta.

STRĒLNIEKS

Mīts: Strēlnieks 24/7 ir optimistiski noskaņots un nekad nejūtas nomākts

Strēlnieks ir optimisma pilna personība, tieši tādēļ daudzi domā, ka viņam nekad neklājas grūti. Patiesībā Strēlnieks visnotaļ labi spēj slēpt savas jūtas, arī viņam, tāpat kā citiem, ir labās un sliktās dienas.

Patiesība: Strēlnieks dažkārt izliekas par laimīgu, lai slēptu savas patiesās jūtas

Strēlnieku ir grūti saprast, jo viņš nereti izliekas par priecīgu brīžos, kad tāds nebūt nav. Viņš vienkārši ir ārkārtīgi selektīvs pret to, kuram izrāda savas patiesās jūtas.

MEŽĀZIS

Mīts: Mežāzis ir garlaicīgs un viņam nepatīk jautrība.

Dažkārt Mežāža praktiskā puse un vēlme smagi strādāt tiek uztverta kā garlaicīga un neinteresanta nodarbe. Patiesībā Mežāži ir vieni no interesantākajiem cilvēkiem, kurus iespējams sastapt. Kļūt par viņu draugiem ir liela veiksme.

Patiesība: Mežāzis smagi strādā, lai rīt varētu plūkt darba saldos augļus.

Nav tā, ka Mežāzim ļoti patīk smagi strādāt, bet viņš saprot, ka bez pūliņiem nespēs dzīvē neko sasniegt. Viņš vienmēr domā ilgtermiņā un priecājas par iespēju smagi strādāt šodien, lai vēlāk spētu pienācīgi atalgot sevi.

ŪDENSVĪRS

Mīts: Ūdensvīri nav spējīgi just dziļākas jūtas vai paust emocijas

Ūdensvīrs citu acīs tiek uzskatīts par atsvešinātu un nejūtīgu, cilvēki kļūdaini domā, ka viņu sirdīs nekas nekas nenotiek. Tas nevar būt tālāk no patiesības, jo Ūdensvīri patiesībā ir viena no zodiaka dziļdomājošākajām zīmēm, kura pastāvīgi domā.

Patiesība: Dažkārt Ūdensvīram domāšana vislabāk sokas atrodoties vienatnē.

Bieži vien Ūdensvīrs atrod sevi tad, kad atrodas viens pats. Nav tā, ka viņš ienīst cilvēkus, vienkārši šīs zīmes pārstāvis vislabāk atrisina problēmas esot prom no pasaules haosa.

ZIVIS

Mīts: Zivis ir trakas.

Daži uzskata Zivis par tik unikālu eksemplāru, ka viņas nākas dēvēt par trakām. Patiesībā Zivis darbojas citā uztveres līmenī, viņām piemīt savādāks, unikāls skatījums uz dzīvi un tajā notiekošo.

Patiesība: Zivis cenšas izbēgt no ikdienas rutīnas un mīl dzīvot pa mākoņiem, nevis koncentrēties uz negatīvajām lietām dzīvē.

Zivis nemaz savā būtībā nav tik trakas, viņas vienkārši kāro atbrīvoties no ikdienas rūpēm. Viņas neredz jēgu koncentrēties uz negatīvajām lietām. Tā vietā Zivis labprāt nomodā sapņo par visu labo, kas viņas ieskauj.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru