Mīlestība un zodiaka zīmes: kas katrai ir nepieciešams attiecībās?

LAUVA

Lauva attiecībās parasti ir dominējošais spēks, viņiem nepatīk būt kopā ar citām alfa personībām vienkārši tādēļ, ka viņi ir džungļu karaļi. Par spīti tam, ja tu iesaistīsies romantiskās attiecībās ar Lauvu, tu uzzināsi, ka šis cilvēks ir aizrautīga, spēcīga un ugunīga personība, kas ļaus tev nonākt tur, kur tu nekad necerētu nonākt. Jāpiemetina, ka Lauvas attiecība pret mīļotajiem ir īpaši dāsni, viņu otrās pusītes tiks pastāvīgi apbērtas ar prieku un mīlestību.

JAUNAVA

Lai Jaunavas attiecībās būtu laimīgas, viņām ir jājūtas vajadzīgām. Ja viņām būs sajūta, ka, esot tev blakus, ir tikai labi jāizskatās un jāsmaida, tad Jaunavas ātri vien sāks jukt prātā. Tāpēc viņas velta daudz laika tam, lai kārtīgi iepazītu otru cilvēku. Viņām ir jābūt pilnīgi pārliecinātām par savu lēmumu veidot attiecības. Kad viņas to izdara, tad velta daudz laika arī problēmu risināšanai, jo mīlestības jomā Jaunavas nekad nepadodas.

SVARI

Svari pastāvīgi meklē ideālo cilvēku. Svari ir labi zināmi ar to, ka ilgstošus laika periodus viņi neuzticas nevienam, kas varētu darīt viņus laimīgus, tā vietā, viņi mēģina iztikt ar sevi. Ja tev beidzot izdodas Svarus piedabūt pie attiecību veidošanas, viņi pārliecināsies par to, lai jūs abi atrastos ideālā mijiedarbībā. Tāpat, Svari ir gatavi darīt visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka attiecības ir dzīvas un nekad nešķiet garlaicīgas. Tu būsi pārsteigts, cik Svari attiecībās var būt lieliski.

SKORPIONS

Skorpions ir slavens ar savu nemirstošo mīlestību pret otro pusīti. Viņa dzirksts ir lipīga un tā acumirklī pārņem mīļoto cilvēku. Būs grūti atrast kādu intīmāku par Skorpionu, tomēr, šādi viņš rīkosies tikai atrodoties kopā ar īsto cilvēku. Neceri, ka viss būs tik vienkārši, jo Skorpionam noteikti vajadzīga otrā pusīte, kura spēj viņu savaldīt. Esot ar Skorpionu, izbaudi iemīlēšanās procesu, jo šīs zīmes pārstāvis paliks ar tevi kopā arī tad, kad starp jums esošā dzirksts būs izdzisusi.

STRĒLNIEKS

Ja tu vēlies izveidot romantiskas attiecības ar Strēlnieku, tad rēķinies, ka viņš nemīl vienā vietā pārāk ilgi uzturēties – viņam vienkārši patīk pārmaiņas. Strēlnieks ir atvērts indivīds, it īpaši attiecību jomā. Nevajadzētu sagaidīt, ka Strēlnieks samierināsies ar ko konkrētu, jo viņam pastāvīgi nepieciešamas pārmaiņas. Tas vairāk vai mazāk nozīmē, ka tu vari atrasties atvērtās attiecībās tikai tādēļ, ka Strēlniekam nepatīk būt piesietam vai piesaistītam kādam. Viņa garam jābūt tik pat brīvam kā viņa mīlestībai.

MEŽĀZIS

Ja tev ir iepaticies kāds Mežāzis, tad rēķinies ar to, ka viņi visu dara ļoti lēni. Viņi īpaši nesteidzas izrādīt simpātijas, ja arī tādas ir. Mežāži parasti izrāda savas sajūtas ar darbiem. Viņi labāk izvēlas parādīt savas jūtas, nevis par tām runāt. Mežāzim ir svarīgi spēt parādīt mīļotajam cilvēkam savu patieso būtību un to, uz ko viņš ir spējīgs otra dēļ. Ja tomēr izdodas no viņiem izvilināt kādu vārdu, tad teiktais ir ļoti nozīmīgs.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir dziļdomīgi un apveltīti ar augstu inteliģenci. Šajā zīmē dzimušajiem nepatīk runāt niekus, tie viņu vienkārši neinteresē. Visvairāk Ūdensvīrs vēlas satikt kādu, kurš liks viņam izzināt vairāk, tādu, kurš ir gana mistisks, lai saglabātu intrigu, šim cilvēkam jāliek Ūdensvīram uzmanīties uz katra soļa. Protams, Ūdensvīram attiecībās nepieciešams godīgums, bez tā nav iespējama pilnvērtīga un ekspresīva komunikācija.

ZIVIS

Zivis ir vieni no romantiskākajiem cilvēkiem, kādus iespējams sastapt. Viņi labprāt dalās intimitātē ar cilvēkiem, kuri ir viņiem tuvi, it īpaši mīļotajiem. Neticami dāsnie, zelta siržu īpašnieki ir apveltīti ar ārkārtīgi asām sajūtām un lielu emocionālo dziļumu. Attiecības ar Zivīm var būt visaizraujošākās, kādas ir bijušas. Ja Zivis iemīlas kādā, tas ir nopietni un uz ilgu laiku, viņas ir gatavas darīt visu, lai darītu otru cilvēku laimīgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru