Mīlestības apliecinājumi, kas var izpausties arī bez fiziskas tuvības

Kopā dodieties dzīvē!

Iedves attiecībās jaunu dzīvību un turpini stiprināt neseksuālo aspektu kopā ar mīļoto cilvēku! Izbrīvējiet viens otram laiku, lai izbaudītu neseksuālas lietas, kas jums abiem patīk. Dodieties piedzīvojumos, pastaigās, spēlējiet galda spēles vai vienkārši pavadiet pēcpusdienu abi kopā, slinkojot mājās.

Dalieties jūtās, esiet atvērti!

Runājiet viens ar otru, dalieties jūtās un pieredzē! Izpēti mīļotā cilvēka personību un centies uzzināt vairāk par viņa pagātni! Tava otrā pusīte noteikti ir unikāla un bagāta personība, uzzinot ko jaunu, cieni viņas individualitāti un izvēles! Ņem vēra, ka šāda uzticēšanās ir kā divvirzienu iela, tādēļ arī tev nekas nebūtu jāslēpj.

Kopā gatavojiet un ēdiet!

Ēdiena pagatavošana kopā un ēšana ir sena satuvināšanās metode. Pieklājība, laipnība un mīlestība, kuru tu ieguldi, gatavojot maltīti, ir viegli atpazīstama un izbaudāma. Neuzskati gatavošanu par pienākumu, tas mīlestības pilns darbs. Ar ēst gatavošanu mēs varam atspoguļot savu individualitāti, kultūru un mīlestību.

Esiet mīloši, izbaudiet jautrību un izrādiet atzinību!

Tas šķiet acīmredzami un tā tas arī ir, iespējams, ka dažkārt šīs izpausmes šķiet tik pašsaprotamas, ka par tām aizmirstam. Cilvēki nedara šīs lietas aktīvi, tiek uzskatīts, ka kopīga jautrība un pieķeršanās attīstīsies pati. Tas ir slikts pieņēmums, ja cilvēki aktīvi nedarīs konkrētas lietas, attiecībās var iestāties vēsums. Ņem vērā arī to, ka tev nebūt nav jāieplāno kas pārlieku pompozs vai ekstravagants.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru